NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Buget fără precedent pentru manifestarea din acest an a Zilelor Orașului Târgu Frumos

Un buget generos a fost stabilit anul acesta de către reprezentanții locali, pentru manifestările organizate de Zilele Orașului Târgu Frumos.

Asta în condițiile în care, în ultimii ani, banii din bugetul local au fost alocați pentru numeroase investiții în oraș. Astfel că, în acest an, primarul a considerat de bun augur, să-i bucure pe târgoveți cu două zile  de activități diverse, pentru toate gusturile și categoriile de vârstă.

  

Acestea fiind spuse, în ședința de Consiliu Local, de săptămâna trecută, consilierii din Târgu Frumos au avut pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind organizarea și desfășurarea activităților de sărbătorire a orașului.

Evenimentele sunt programate pentru intervalul 22-23 august 2015 iar bugetul alocat pentru acestea a fost în suma de 375.000 lei. Celor care au avut obiecții cu privire la această sumă, inițiatorul le-a răspuns că a venit timpul și pentru astfel de acțiuni în oraș și mai ales, că asta nu presupune că întreaga sumă va fi cheltuită.  

Menționăm că anul acesta Zilele Orașului Târgu Frumos vor fi organizate pe stadionul din oraș și nu în capătul espanadei așa cum se proceda cu ani în urmă. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ultima ședință a actualului legislativ local din Târgu Frumos

Redacția

Nou concurs de ocupare a unui post vacant la Primăria Târgu Frumos

Irina Gherasim

Sală de sport de dimensiuni olimpice, la Târgu Frumos! S-a dat start lucrărilor!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site