NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tânărul din Pașcani care a făcut stop cardiac și a fost transportat cu elicopterul la Iași, este în comă. Complicațiile au apărut din cauza unei răceli severe ignorate

Un păşcănean de 30 de ani se află în comă din cauza unei ră­celi severe ignorate mai mult timp. Bărbatul a fost adus cu elicopterul SMURD de la Spitalul Municipal din Paş­cani şi internat în Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul „Sfântul Spiri­don“.

  „Pacientul a fost transferat la noi în stare gravă. Com­plicaţiile cardiace au apă­rut pe fondul unei infecţii respiratorii severe. Bărbatul a fă­cut un stop cardio-respirator şi probabil şi o miocardită. Pa­cientul este în comă post-resuscitare, el este internat pe secţia de ATI cu prognostic rezervat“, a precizat prof.dr. Diana Cim­poeşu, medic şef UPU-SMURD.

Starea pacientului s-a deteriorat luni la amiază, când bărbatul a căzut din picioare în timp ce se afla la muncă şi a rămas la pământ inconştient. Păşcăneanul a avut noroc de colegii săi, care au alertat la timp Salvarea. Medicii de pe ambulanţă şi cei de la Spitalul Municipal din Paşcani l-au resuscitat şi au reuşit să-l stabilizeze. Ulterior, doctorii au de­cis să solicite elicopterul SMURD, din cauza complicaţiilor de care suferea pacientul. Acum, medicii ieşeni sunt rezervaţi în ceea ce pri­veşte evoluţia stării de sănătate a pacinetului. Po­trivit reprezentanţilor spitalului, în ultima zi în Unitatea de Primire Urgenţe au ajuns şi au fost aduşi de ambulanţe zeci de pacienţi cu insuficienţe respiratorii, unele mai uşoare, altele mai severe.

sursa Ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Povestea elevei care i-a cerut primarului să-i cumpere un telefon pentru cursurile online cu promisiunea că-l va plăti din alocație

Redacția

Amantlâc cu năbădăi, în trei, finalizat la spital. Soţul, prins de soţie în pat cu două femei

Redacția

Facebook va contribui la prevenirea sinuciderilor. Ar putea chiar să alerteze autoritățile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site