NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânărul din Gâștești care a agresat o patrulă de poliție a ajuns după gratii. Judecătorii Tribunalului Iași au admis recursul formulat de procurorii pășcăneni

Procurorii pășcăneni au declarat recurs deciziei instanței de judecată de la Pașcani de a-l cerceta în stare de libertate pe tânărul din Gâștești care a agresat o patrulă de Poliție. Judecătorii de la Tribunalul Iași au admis ieri seară recursul procurorului de caz de la Pașcani, iar Andrei Bârsan, de 22 ani, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. 

 

Faptele pentru care el este cercetat sunt de ultraj, lovire și alte violențe. Anchetatorii au stabilit că în seara de 18 martie, Andrei Bârsan a agresat un alt tânăr din localitate care trecea prin fața casei sale. Poliția a fost sesizată de acest scandal prin apelul 112. La locul incidentului a ajuns un echipaj alcătuit dintr-o polițistă și un jandarm.

  

Atunci când au văzut agenții, Andrei Bârsan cât și alți membri ai familiei au devenit agresivi. Unul a pus mâna pe o găleată plină cu resturi de la mâncare, iar altul pe una plină cu pământ. Asupra celor doi oameni ai legii au fost aruncate toate acestea, cu scopul de a-i intimida. Andrei Bârsan ar fi scos din casă, pentru a fi mai determinant, o bâtă cu ajutorul căreia s-a năpustit asupra oamenilor legii. Spiritele au fost calmate la venirea altor echipaje cu ajutorul cărora au fost imobilizați agresorii. Oamenii legii au folosit asupra scandalagiilor un spray lacrimogen ca să-i liniștească.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Accident rutier pe strada Crinilor. Un bărbat lovit de mașină s-a ridicat și a plecat spre casă (VEZI VIDEO)

Marius Parteni

Topul şcolilor de şoferi din Pașcani

Redacția

Bărbat din Valea Seacă extrădat din Italia și băgat la închisoare. Este condamnat alături de soție pentru trafic de persoane

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site