RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorPoliție

Tânăr din Stolniceni-Prăjescu decedat după un stop cardio-respirator! Medicii au luptat trei ore să îi salveze viața

Sfârșit crunt pentru un tânăr  de 17 ani, din comuna Stolniceni-Prăjescu. El a încetat din viață, în urma unui stop cardio-respirator, după ce i s-a făcut rău în mijlocul de transport în care se afla, când mergea spre casă.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orelor 19.00. Cei din mașină au solicitat un echipaj de urgență la fața locului. Imediat, pe drumul dintre Pașcani și Stolniceni-Prăjescu au ajuns două echipaje de la SAJ Pașcani, dintre care unul cu medic, care se întorcea de la un alt caz preluat din zonă.

Timp de o oră tânărul fost resuscitat la locul solicitării, după care s-a dispus transferul în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani. Conform medicului Gheorghe Carp, purtătorul de cuvânt al unității medicale, aici manevrele de resuscitare au fost continuate încă două ore, dar pentru salvarea vieții tânărului nu s-a mai putut face nimic. În jurul orelor 22.00 a fost declarat decesul.

Conform unor informații, ieri după amiază tânărul, elev la o școală din Pașcani, a fumat mai multe țigări și a consumat energizante. Se afla în mijlocul de transport împreună cu mama sa, care participase la o ședință cu părinții.

  

Ipj Iași:“La data de 23 aprilie a.c., Poliția Municipiului Paşcani a fost sesizată de către reprezentanții unei unități medicale cu privire la faptul că un tânăr, de 17 ani a decedat la unitatea respectivă.Din cercetări a rezultat faptul că, în aceeași zi, acestuia i s-a făcut rău în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Pașcani.La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, acesta fiind transportat la spital.Ulterior, în urma manevrelor de resuscitare, cadrele medicale au constatat decesul tânărului.Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență.A fost dispusă efectuarea necropsiei medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere de culpă”.

Related posts

Un bărbat din Boșteni a făcut circ la Primăria veche. A spart cu pumnul un geam și a ajuns la Poliție

Oana Cordoneanu

Incendiu devastator la o locuință din Topile

Redacția

Body-cam-uri pentru polițiștii locali pășcăneni

Redacția
Încarcă...