NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

SURSE Directorul Portului Constanța, Florin Goidea, a fost schimbat din funcție cu Florin Vizan, susținut de PSD/ Cine este noul șef al Portului Constanța și ce avere are

Directorului Portului Constanța, Florin Goidea, a fost schimbat din funcție cu Florin Vizan, susținut de PSD, au declarat sursele G4Media. Lui Goidea, care a venit în funcție odată cu Guvernul Cîțu, îi expiră mandatul în 15 august.

Florin Goidea și-a preluat mandatul în 28 decembrie 2020, atunci când l-a înlocuit pe Costel Stancă, la expirarea mandatului acestuia din urmă. Goidea și-a preluat mandatul la câteva zile după învestirea Guvernului PNL-USR condus de Florin Cîțu.

În mai 2022, noul șef al Portului Constanța, Florin Vizan, a fost numit la conducerea Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța, din cadrul CNAIR (Ministerul Transporturilor). Vizan a mai activat și în conducerea Petromin, CNAPMC, dar și la Oil Terminal pe vremea când făcea politică în Partidul Democrat Liberal (PDL), conform ziuaconstanta.ro.

Conform celei mai recente declarații de avere, depusă în iunie 2022, Florin Vizan deține un teren intravilan de 1154 mp în stațiunea Neptun (2001), trei terenuri extravilane în localitatea constănțeană Corbu, dobândite în 2015, în suprafață totală de 10 hectare și un teren extravilan în municipiul Constanța de 9000 mp (2006).

Advertisements
Advertisements
  

Vizan mai deține două spații comerciale, în Brașov (2007) și Neptun (2009),

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Şedinţă de lucru la Palatul Victoria pe tema vaccinării copiilor. Peste 170.000 de tineri între 12 şi 19 ani sunt vaccinaţi împotriva COVID-19

Redacția

Slovacia anunță că va încerca să obţină o excepţie de la orice embargou UE împotriva petrolului rusesc

Redacția

Transportul public din Iasi limitat la cateva ore

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site