NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Trump susține că informațiile potrivit cărora agenții FBI au căutat documente privind arme nucleare la complexul Mar-a-Lago reprezintă „o farsă”

Fostul președinte american Donald Trump a declarat vineri pe rețelele de socializare că „problema armelor nucleare este o farsă”, răspunzând astfel un articol publicat de Washington Post potrivit căruia agenții FBI au căutat documente privind arme nucleare în timpul unei percheziții la domiciliul său din Florida la începutul acestei săptămâni, relatează Reuters.

Nu a fost clar dacă astfel de documente au fost recuperate la complexul Mar-a-Lago al lui Trump din Palm Beach, a precizat Post.

Departamentul de Justiție al SUA a cerut joi unui judecător să facă public mandatul care a autorizat percheziția FBI la Mar-a-Lago, după ce fostul președinte republican a prezentat-o ca pe o răzbunare politică.

Vineri dimineață, Trump a declarat pe platforma sa de socializare Truth Social startup că „problema armelor nucleare este o farsă”, punând-o pe același plan cu controversele care implică Rusia, o anchetă a consilierului special Robert Mueller și cele două destituiri ale sale.

Advertisements
  

„Aceiași oameni dubioși implicați”, a spus el.

Trump nu a oferit nicio dovadă care să confirme afirmația sa privind „farsa” sau afirmația pe care a făcut-o și el, potrivit căreia probele ar fi putut fi plantate.

Advertisements

„De ce nu ar permite FBI-ul să inspecteze zonele de la Mar-a-Lago în prezența avocaților noștri,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Zelenski: Vrem să avem un dialog cu România pentru a asigura protecţia minorităţilor noastre naţionale. Viitorul nostru e împreună

Redacția

Munţii Apuseni, incluşi de CNN în top 17 cele mai frumoase locuri din Europa care merită descoperite în acest an: ”Urşii bruni şi lupii cutreieră dealurile în căutare de hrană, dar este nevoie de răbdare şi de un ochi ager pentru a-i observa”

Redacția

Proiect: Şoferii agresivi să rămână fără permise de conducere

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site