NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Subiectele cele mai importante discutate de consilierii județeni în ședința din satul Iugani

Marți, 24 septembrie, a avut loc o nouă ședință ordinară a Consiliului Județean. Evenimentul s-a desfășurat la Căminul Cultural din localitatea Iugani, comuna Mircești. La fel ca și la celelalte deplasări în teritoriu, înainte de ședința Consiliului Județean, președinte Cristian Adomniței și directorii din aparatul de specialitate au avut o întâlnire cu primarii din zonă.

 

 „Am fost cu toți consilierii județeni și cu directorii din cadrul Consiliului Județean în satul Iugani din comuna Mircești. Motivul principal pentru care am ales acest loc este pentru a le arăta ultimii patru kilometri din DJ208, drumul care leagă vestul județului de drumul european dinspre Roman. Acest tronson de drum, aflat pe teritoriul comunei Mircești, o parte, și de pe teritoriul Județului Neamț, cealaltă parte, nu a fost reabilitat. Proiectul european prin care Consiliul Județean a reabilitat DJ208 s-a terminat în satul Mircești. Dacă nu vom reabilita și cei patru kilometri rămași nu putem pune în valoare întreaga lucrare. Am încredere că prin bugetul anului viitor vom găsi și soluția financiară pentru a rezolva această problemă”, a declarat Cristian Adomniței.

  

 Un alt proiect dezbătut în ședința de ieri a vizat alocarea sumei de 215.000 lei pentru Aeroport. Aceasta va fi utilizată în vederea intensificării activității de marketing și promovare a Aeroportului Iași și a curselor existente, în zona Moldovei. Acest lucru are în vedere creșterea numărului de pasageri pe aerogara ieșeană.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cristian Rățoi acuză că l-a întâlnit pe primarul Pantazi pe tarlalele AgroComplex! Lipsa sa de la muncă ar fi motivul dezastrului din Pașcani, susține cordonatorul local Pro România!

Răzvan Grecu

ApaVital susține că a început demersurile pentru plata redevenței la nivelul stabilit de judecători

Răzvan Grecu

Directorul general al ApaVital, luni de la orele 20.00 la Actualitatea Tv. Adresează-i o întrebare!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site