NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarii din judet sunt nemultumiti de serviciile Directiei Agricole

CAMERA AGRICOLA JUDEȚEANĂ IAȘIDirectia Agricola din Iasi se confrunta cu o lipsa acuta de specialisti în domeniu. Din cauza lipsei de angajati, acestia intarzie cu semnarea contractelor.

Angajari nu se pot face, asa ca oamenii ramasi sunt nevoiti sa faca fata cu brio volumului de munca tot mai mare. Din ianuarie si pana in prezent, doar un singur angajat s-a ocupat de evaluarea proiectelor pe care fermierii le-au depus in decursul anului. In ultimele luni, primarii din comunele iesene si-au aratat nemultumirea fata de reprezentantii Directiei Agricole cu privire la intarzierea semnarii proiectelor. „In prezent sunt active sase GAL-uri ce cuprind 56 de comune din Iasi. Din cauza lipsei specialistilor, activitatea noastra este serios îngreunata. Anul acesta a fost un an greu, deoarece s-a intarziat cu 15 zile semnarea poriectelor GAL. Nu e vina noastra ca nu avem angajati. Am stat si peste program pentru a incerca sa finalizam evaluarea proiectelor. Cea mai grea perioada a fost in luna august, cand majoritatea angajatilor si-au luat concediu”, a declarat Anghel Ficu, directorul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Iasi.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

15 iunie, termenul limită de depunere a declarațiilor de avere. În Pașcani, cinci aleși locali au făcut deja acest lucru

Ema Roman

Locuință ANL disponibilă în blocul G2B. Comisia de la nivelul Primăriei urmează să o atribuie

Marius Parteni

Pășcănenii nu sunt de acord cu deciziile luate de către Consiliul Local

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site