NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Studenții din Iași pot fi parte a unui proiect internațional spectaculos despre Planetă

Studenții din Iași pot fi parte a unui proiect internațional spectaculos despre Planetă. Este vorba de cei ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” – UAIC din Iași. Totul este legat de provocarea Universității Côte d’Azur din Franța. Proiectul este intitulat generic „Open Map of the Global Pause”. Studenții și cadrele didactice pot contribui cu fotografii, texte, materiale video sau link-uri la crearea unei arhive internaționale care să scoată în evidență efectele benefice pe care izolarea le are asupra Planetei

Sansă și provocare pentru studenții din Iași. Ei pot fi parte a unui proiect internațional spectaculos despre Planetă. Este vorba de cei ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași. Totul este legat de provocarea Universității Côte d’Azur din Franța.

Ce trebuie să facă studenții pentru a lua parte la acest proiect despre Planetă

Studenții și cadrele didactice pot contribui cu fotografii, texte, materiale video sau link-uri la crearea unei arhive internaționale care să scoată în evidență efectele benefice pe care izolarea le are asupra Planetei.

„Universitatea Côte d’Azur (Franța) lansează tuturor universităților partenere invitația de a participa la proiectul «Open Map of the Global Pause». Studenții și cadrele didactice de la Universitatea «Alexandru Ioan Cuza» pot contribui cu fotografii, texte, materiale video sau link-uri la crearea unei arhive internaționale care să scoată în evidență efectele benefice pe care izolarea le are asupra Planetei”, arată cei de la „Cuza”.

Activitatea demarează luna aceasta. Toate informațiile necesare activității pot fi găsite pe site-ul universității franceze. Inițiativa are la bază faptul că, în perioada COVID-19, reducerea masivă a unor activități a dus la schimbări în mediu. Vorbim de modificări în bine pe fondul efectelor devastatoare ale poluării din ultimele decenii. Astfel, cu ajutorul specialiștilor, pot fi analizate aspecte legate de activitatea pe Terra și cum pot fi îmbunătățite elementele din natură.

bzi

loading...
Advertisements

Related posts

Expoziţie – concurs de coşuri tradiţionale pascale, în piaţa Casei de Cultură (Foto)

Ema Roman

Câteva mii de pășcăneni sunt așteptați să facă mișcare pentru un scop caritabil. Mișcarea înseamnă viață ediția a V-a!

Teona Gherasim

„Despre Literatură” la Casa de Cultură cu Florina Ilis şi Radu Pavel Gheo (Video)

Redacția
Încarcă...