NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Stroe, despre distribuţia pastilelor de potasiu: A fost lăsat la nivelul rodului imaginaţiei sau percepţiei publice. Ministrul să iasă cu precizări

Ionuţ Stroe a declarat la Antena 3 că este nevoie de profesionalism în momentul în care se comunică astfel de subiecte sensibile. Acesta a adăugat că ministerul ar trebui să explice în ce situaţii trebuie administrată această pastile şi care sunt persoanele care o pot administra. 

”Cu siguranţă există foarte multe întrebări al căror răspuns, în momentul de faţă, a fost lăsat pur şi simplu la nivelul rodului imaginaţiei sau percepţiei publice. În mod normal, un ministru când comunică public, mai ales pe subiecte de o asemenea sensibilitate, trebuie să facă cu profesionalism, trebuie să o facă cu calm, obiectiv şi complet. Subliniez complet. Din păcate, declaraţia domnului Rafila de astăzi a lăsat foarte mult loc de interpretări. Foarte bine că a fost completat ceea ce declara domnul ministru de Ministerul Sănătăţii, unde cred că e nevoie în continuare de a explicat public în ce situaţii se administrează această iodură de potasiu, cum se administrează, cine sunt persoanele care pot şi sunt şi intră în acest program şi în mod evident cum îşi va procura oamenii acest lucru”, a declarat Stroe. 

Advertisements

Deputatul PNL este de părere că ministrul Sănătăţii ar trebui să vină cu mai multe precizări pe acest subiect,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Turiștii români povestesc modul în care au resimțit aglomerarea de la intrarea în Grecia

Redacția

editiadedimineata.ro: Francisc Doboș a vrut să facă arte marțiale de performanță, dar credința l-a ales să fie preot

Redacția

VIDEO Furtună puternică la Constanța, aflată sub avertizare meteo Cod portocaliu. A fost transmis mesaj RO-Alert

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site