RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Strada Libertății: Lucrări în ritm de melc! Asfaltul va fi turnat în jurul datei de 10 septembrie

Locuitorii străzii Libertății, din suburbia Boșteni, mai au de așteptat câteva zile până când vor începe lucrările de turnare a asfaltului. Obiectvul de investiții este pe lista străzilor prinse în contractul încheiat în anul 2019, de Primăria Pașcani.

Partea de terasament a străzii a fost realizată. Astăzi, o echipă de la Actualitatea Tv a trecut pe această stradă. Câțiva muncitori lucrau la un șanț ce va trebui să preia apele, iar un buldoexcavator săpa în zona unde urmează a fi realizat un pod. Am solicitat explicații reprezentanților Biroului de Presă din cadrul Primăriei, despre stadiul lucrărilor. Printr-un mesaj scris, ni s-a spus că:”Lucrările sunt în grafic. Se lucrează. Utilajele sunt la fața locului și se va turna primul strat de asfalt”.

Cele afirmate sunt parțial adevărate. Nici un utilaj din cele care ar putea fi folosite la turnarea asfaltului, nu erau în zonă. Mai mult, unul din reprezentanții firmei care execută lucrarea ne-a transmis că primul strat va fi turnat în jurul datei de 10 septembrie. O perioadă extrem de bună pentru Dumitru Pantazi, de a-și face poze și vorbi despre un alt obiectiv de investiții demarat.   

Related posts

Licitația pentru primul tronson din A7, „Coloana vertebrală” a Moldovei, la validare

Redacția

Stadiul lucrărilor de modernizare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare, subiectul unei discuţii la sediul Primăriei Pașcani!

Marius Parteni

Panică la Colegiul ”Unirea” din cauza vântului care a smuls acoperișul

Marius Parteni
Încarcă...