RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Aripi pentru succesul copilului tău! Cum putem să asigurăm succesul copiilor noștri în ziua de mâine? Pășcănenii interesați de aceste aspecte atât de importante pot afla mai multe vineri de la un pedagog care vine la o școală din municipiu

Uneori e nevoie doar de un simplu cuvânt, alteori doar de un zâmbet și cel mai adesea de capacitatea unui părinte de a-și întelege copilul, de a percepe ce nevoi are. Desigur dacă e să ne raportăm la piramida lui Maslow am descoperi că este aplicabilă la toate vârstele indiferent de rațiunea umană.

Evenimentul de vineri va avea loc vineri la Liceul Economic Nicolae Iorga, iar coordonatoarea proiectului, Oana Mocanu a pregătit multe experienţe noi de învăţare pentru cei mici.

  

 “Evaluarea potențialului de învățare a fost creată pentru a identifica modalitățile prin care copiii preferă să învețe. Aceste rezultate sunt benefice atât părinților cât și educatorilor și învățătorilor deoarece pot crea și adapta activitățile astfel încât copiii să se implice și să fie motivați în procesul de învățare. De aceea invităm persoanele care sunt interesate să afle testarea sub preferință a copiilor lor să apeleze numărul de telefon afișat sau să lase un mesaj la adresa de email pe care am lasat-o în Pașcani, asta deoarece vineri vom fi în orașul vostru și putem stabili o întâlnire pentru mai multe detalii despre această evaluare”,ne-a declarat Oana Mocanu, coordonator Fastrackids Iași.

 Adesea părinții și copii intră într-o oarecare bătălie a voinței, ajung adesea la polemici, la dispute verbale. “Se spune că există două căi de iluminare spirituală: să te izolezi pentru douăzeci de ani într-o peșteră, unde să meditezi sau să fii părinte. În mod sigur îți trebuie maturitate, mult calm și răbdare ca acel copil frumos să devină un adult echilibrat”, ne relatează un vestit blog care recomandă un anumit comportament între un adult și un copil.

Dacă ești un părinte interesat vino ACUM, să afli despre potentialul de învățare al copilului tau!  Programează o evaluare la numarul de telefon  : 0748338876, Oana Mocanu, sau trimite mesaj la adresa iasi1@ftk.ro.

Evaluarea potențialului de învățare a copilului nu își propune să arate dacă un copil este inteligent, ci în ce fel este intelligent, sprijinind astfel părinții și educatorii să ofere suport copiilor în călătoria educațională. 

Aproape tot ceea ce ne defineşte pe noi ca oameni se dezvoltă în perioada copilăriei. Așa începe incursiunea în lumea celor care pot să vă ajute în dialogul cu cei mici. Franciza educationala Fa sT ra cK id s  a fost inclusa mai multi ani la rand in TOP-ul celor mai bune francize americane realizat de prestigioasa publicatie Entrepreneur Magazine. În România, Fa sT ra cK id s  este prezent din Martie 2007 prin Area Developer-ul sau, compania ROM Communicate

Programa Fa sT ra cK id s  FUNdamental  a fost special gandita pentru a le oferi copiilor cu varstele cuprinse intre 4-8 ani o experienta de invatare interactiva si inedita pe parcursul a 96 de saptamani (cate o singura sesiune de doua ore in fiecare saptamana ). Fiecare sesiune de training la Fa sT ra cK id s  ii provoaca pe copii sa-si foloseasca creativitatea , abilitatile de comunicare , increderea in fortele proprii , gandirea critica si logica  precum si abilitatile de lucru in echipa . Aceasta provocarea/stimulare continua se va transforma intr-un exercitiu de invatare care-i va pregati pe copii pentru scoala dar si mai important, pentru intreaga viata.

Acestea sunt unele din scopurile propuse de către cei din interiorul acestui program. Evaluarea potențialului de învățare a copilului nu își propune să arate dacă un copil este inteligent, ci în ce fel este intelligent, sprijinind astfel părinții și educatorii să ofere suport copiilor în călătoria educațională.  

Mai multe informații puteți găsi aici: Fastrackids

Un sondaj adiţional faţă de sondajul de evaluare al aptitudinilor sociale a arătat că părinţii sunt foarte mulţumiţi de experienţa pe care o au copiii lor în programul FasTracKids. Majoritatea părinţilor a observat că cele mai mari progrese ale copiilor au ţinut de comunicare (83 %), leadership şi iniţiativă (81%), limbaj (69 %) şi aptitudini şcolare (62 %).

Studiul NIOST(SUA), realizat pe trei continente diferite, a demonstrat că la FasTracKids copiii se dezvoltă cu 150% – 200% mai rapid decât în mediile tradiționale de educație.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Elevii din invatamantul primar si prescolarii intra in vacanta

Redacția

Proiect european la Liceul ”Miron Costin” în vederea selectării unei echipe de elevi care vor participa la Campionatul European de Beach Golf

Redacția

In comuna Ciohorani se investeste in educatie

Redacția
Încarcă...