NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Sprijin psihologic oferit de o pășcăneancă în plină epidemie de Covid-19

Pășcănenii noştri se dovedesc a fi din ce în ce mai dornici să se implice în lupta cu coronavirusul, prin posibilitățile și cunostințele fiecăruia.

Având în vedere situația dificilă cu care ne confruntăm, din punct de vedere psihic putem ceda foarte uşor din cauza faptului că nu mai putem desfăşura aceleaşi activităţi de zi cu zi, fiind obligaţi să ne petrecem timpul în casă.

La sănătatea psihicului nostru s-a gândit Oana Ţogan, care a făcut public pe pagina sa de Facebook un anunţ cum că oferă consiliere şi suport psihologic gratuit persoanelor aflate în dificultate.

“Având în vedere contextul actual, am decis să îmi aduc contribuţia ca psiholog în consilierea pro bono a persoanelor care doresc suport psihologic în contextul izolării la domiciliu, în urma deciziei autorităţilor emise astăzi, prin înscrierea ca voluntar în programul de susţinere psihologică în contextul epidemiei de COVID-19, demarat de Colegiul Psihologilor din România.

Specialităţile în care activez sunt Psihologie clinică şi Psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale, programările efectuându-se în mesaj privat pentru: Luni şi Marţi, între orele 9-12 si 17-19.

Vă doresc tuturor multă sănătate!”

Reamintim că mai multe societăți comerciale au decis să facă donații către Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, iar unele restaurante oferă mâncare gratuită cadrelor medicale și lucrătorilor din serviciile de intervenție.

Advertisements

Related posts

Chirurgi din tată-n fiu. Cine este ieşeanul care ar putea prelua fotoliul de la Sănătate

Redacția

Spitalul Municipal Pașcani are, începând din această săptămână, director de îngrijiri medicale încadrat pe post

Răzvan Grecu

Doar trei cazuri de infecţii cu coronavirus, la Iași!

Redacția
Încarcă...