NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Spitalul Foișor anunță că secția ATI a redevenit “complet funcțională”, după evacuarea unor pacienți diagnosticați cu germeni multirezistenți și nebulizare

​Secția de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular Foișor din București a redevenit complet funcțională, după evacuarea unor pacienți diagnosticați cu germeni multirezistenți și nebulizarea efectuată în secție, anunță vineri reprezentanții spitalului, care precizează de asemenea că activitatea generală a unității medicale nu a fost oprită niciun moment.

Spitalul Foișor anunța ieri că secția de Terapie Intensivă a fost evacuată pentru nebulizare, după ce la o parte dintre pacienți s-au descoperit germeni multirezistenți. Reprezentanții spitalului vorbeau despre “pacienți cu patologie septică severă, în stare gravă, cu germeni multirezistenți – inclusiv pacienți internați sau pozitivați COVID-19 în cursul tratamentelor chirurgicale”.

“Operațiunile sistematice, periodice, de curățenie înaltă cu nebulizări virucide și bactericide și de prelevare de probe bacteriologice, care au avut loc în ultimele 5 zile, au fost finalizate cu succes, probele bacteriologice fiind negative”, arată reprezentanții spitalului.

“În acest moment, activitatea zonei ATI a unității sanitare este complet funcțională, activitatea generală a spitalului nefiind oprită niciun moment”, mai precizează aceștia.

  

“Precizăm că, deși spitalul beneficiază de condiții deosebite de presurizare controlată cu instalații specifice de tratare a aerului, la cel mai avansat nivel tehnologic de tratare-filtrare (flux laminar vertical în sălile operatorii,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

​VIDEO Mesaj în limba romani transmis de Valeriu Gheorghiță pentru a încuraja vaccinarea în comunitățile de romi

Redacția

Descinderi în această dimineaţă la Iaşi! Mascaţii au intrat în mai multe locaţii

Redacția

Vrea să iasă la pensie la 6 luni după ce s-a făcut judecător: 18.000 de lei pe lună pensie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site