NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Spitalul CF Pașcani nu are căldură din cauza unor lucrări de reabilitare termică care se execută în prag de iarnă

Situație dificilă pentru angajații și pacienții Spitalului CF din Pașcani. Aceștia nu beneficiază de căldură, din cauza faptului că la acest moment se implementează un proiect guvernamental.

Prin acesta sunt realizate o serie de lucrări de reabilitare a centralelor care produc agent termic și a sistemelor de distribuție în unitatea medicală. Lucrarea este realizată de firma fostului viceprimar Ioan Ioniță.În această dimineață un pacient al unității medicale ne-a informat telefonic despre faptul că bolnavii tremură de frig în saloane. Reporterii noștri s-au deplasat la spital pentru a verifica informația. Cele menționate s-au adeverit.

Unitatea medicală nu are căldură, asta din cauza lucrărilor de reabilitare care sunt în plină desfășurare. Când se vor termina acestea, nimeni nu știe. Ioan Ioniță, proprietarul firmei care se ocupă de lucrare, nu a putut da un răspuns în acest sens.

Am căutat să obținem un răspuns de la managerul Mihaela Amariei. Din biroul în care se încălzea cu ajutorul unei aeroterme ne-a transmis că situația se va rezolva în câteva zile.

„Este un proiect de reabilitare termică finanțat de Minister. Lucrările se vor finaliza la începutul lunii decembrie”, a susținut Mihaela Amariei.

Managerul unității ne-a trimis la economista Cristina Coman, purtătorul de cuvânt al unității, pentru a afla date despre această lucrare, dar nu a fost de găsit. Ministerul Transporturilor a alocat suma de 160.000 de lei pentru lucrare. Ea prevede montarea unui număr de șase centrale termice, înlocuirea instalației și caloriferelor. La licitația organizată în luna august au participat trei firme, câștigătoare fiind declarată societatea Made Solar, ce aparține lui Ioan Ioniță. Lucrările de reabilitare au început târziu, undeva la mijlocul lunii octombrie. Din informațiile noastre motivul este transmiterea cu întârziere către Minister a unor informații din partea conducerii spitalului.      

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Primăria a finalizat tratativele cu moștenitorii Brătienilor. 180.000 de euro costă Palatul Cantacuzino (VIDEO)

Marius Parteni

Cetăţenii din Boşteni îi amintesc primarului promisiunile din campania electorală! Nu le-au uitat, şi aşteaptă fapte

Ema Roman

Consiliul de Administrație al RAGCL și-a desemnat un nou președinte. Laurențiu Costan:”Nu putem lăsa așa mulți oameni fără căldură. Va fi o adevărată criză”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site