NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apa meteorică și agresivitatea celor de la ApaVital, motive întemeiate pentru încetarea activității operatorului județean

Unele din motivele pentru care municipiul ar trebui să se retragă din ARSACIS și să renunțe la ApaVital este apa meteorică facturată agenților economici, dar și municipalității.  

Ion Moțatu, unul din inițiatorii acțiunii de strângere a semnăturilor, a dezvăluit în intervenția sa faptul că la Primărie a ajuns o factură de aproximativ 4 miliarde lei ca apă meteorică.

Informația prezentată de acesta a primit o confirmare din partea primarului Dumitru Pantazi, care a spus că factura este de trei miliarde și ceva.

Edilul local a prezentat în intervenția sa motivele pentru care relațiile cu ApaVital trebuie să înceteze. Printre acestea se numără factura la apa meteorică, taxele mari la branșamente, faptul că au fost agresivi cu agenții economici, și altele.   

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Zuzan a câștigat procesul cu Eco Salubritate: 12.717 de lei este suma pe care fostul secretar o are de încasat! Procurorii DNA cercetează cauza!

Răzvan Grecu

Amenzi de 40.000 lei pentru comercializarea cărnii de porc neexpertizate. Unde se poate face exemenul trichineloscopic al cărnii de porc la Pașcani

Redacția

Gesturi invizibile de solidaritate la Pașcani de „Ziua Drapelului Național” îndoliat

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site