NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Spectacole dedicate Crăciunului la Casa de Cultură

Au rămas doar câteva zile până la sărbătoarea Naşterii Domnului, iar la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani a început şirul spectacolelor de Crăciun .

 

 Miercuri, 19 decembrie la ora 11.00 educatoarea Cristina Botez organizează împreună cu grupa de micuți „Spectacolul fulgilor de nea” la Casa de Cultură.

Tot miercuri, începând cu ora 17.00 Asociația Șansa 2010 invită pășcănenii la a III-a ediție a spectacolului „Să ne amintim Crăciunul”. Evenimentul va fi deschis de prezentarea unei expoziţii cu vânzare, amenajate în holul Casei de Cultură unde veţi putea admira şi achiziţiona lucrări deosebite ale copiilor (origami,brățări și felicitări).

 Joi, 20 decembrie, începând cu ora 11.00 tot la Casa de Cultură mai mulți oameni de afaceri din Pașcani vor oferi copiiilor de la grădinițele din suburbii un film de desene animate cu specific de iarnă, apoi va veni Moșul și le va aduce daruri

 Tot joi, începând cu ora 19.00 va avea loc spectacolul de Crăciun al trupei Dream Dance a Casei de Cultură intitulat „Leagăn luminos” .

 Vineri, 21 decembrie, de la ora 16.00 corul de copii a Bisericii Penticostale „Maranata”va organiza un spectacol de Crăciun.  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

(VIDEO) Muzeul Literaturii Iași îi invită pe cei mici să-și petreacă timpul în lumea de basm a lui Ion Creangă

Redacția

Zilele „Mihail Sadoveanu” la a 41-a ediție. Manifestări culturale, religioase și un concurs de pescuit în memoria marelui scriitor

Oana Cordoneanu

Ziua poetului național Mihai Eminescu a fost sărbătorită la Casa de Cultură

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site