NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Ziua Copilului sărbătorită online, de Casa de Cultură, printr-un concurs de desene

Ziua Internațională a Copilului, va fi marcată și în acest an la Pașcani, dar respectând reglementările în vigoare. Astfel, sărbătoriții vor fi invitați să trimită desene cu tema ”1 Iunie”.

”În intenția de a sărbători 1 iunie-Ziua Internațională a Copilului , Casa Municipală de Cultură Mihail Sadoveanu din Pașcani continuă și anul acesta concursul de desene organizat cu această ocazie. Acest an, având în vedere contextul distanțării sociale impuse de situația pe care o traversăm, se va desfășura online pe pagina de facebook a Casei de Cultură din Pașcani.Pentru înscrierea la concurs , se vor trimite desenele pe adresa de email casadeculturapascani@yahoo.com, până cel târziu la data de 26 mai 2020.Se pot înscrie copiii din ciclul preșcolar, primar, gimnazial și liceal din Pașcani și împrejurimile municipiului Pașcani.Anunțarea câștigătorilor se va face pe data de 28 mai 2020.Diplomele și premiile vor putea fi ridicate de la Casa de Cultură începând cu data de 29 mai 2020.Pentru înscriere vă rugăm să completați datele din tabelul atașat în linkul de mai jos:https://www.facebook.com/messages/t/user:100000677911208/”, transmite directorul Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”, Daniela Calistru.

Advertisements

Related posts

Membrii ATOR, filiala Pașcani, s-au întâlnit cu tineri din municipiu și împrejurimi. Aceștia și-au promovat activitățile și așteaptă noi membri să se înscrie în asociație

Redacția

Coadă la cultură: Sute de ieşeni au înfruntat ploaia ca să intre la muzeu

Redacția

Activități culturale propuse de Biblioteca Municipală

Teona Gherasim
Încarcă...