RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Soția lui Bashar al-Assad, diagnosticată cu LEUCEMIE. Care este starea acesteia

Asma al-Assad, soția președintelui Siriei, Bashar al-Assad, a fost diagnosticată cu o formă agresivă de leucemie și se va retrage, cel puțin momentan, din activitățile publice.

Informația a fost făcută publică de Administrația Prezidențială de la Damasc, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit acestuia, Asma al-Assad se va „retrage temporar din toate angajamentele oficiale” și „va urma un protocol de tratament specializat”.

Prima-doamnă a Siriei a fost tratată anterior pentru cancer de sân, iar în august 2019 aceasta a anunțat că este „complet” vindecată, la un an de la aflarea diagnosticului, informează Sky News.

  

Soția lui Bashar al-Assad, o figură controversată

Acum, aceasta a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută, un cancer agresiv al măduvei osoase și al sângelui.

De la începutul războiului din Siria, în 2011, Asma al Assad a organizat diferite evenimente caritabile, însă este, totodată, și o figură controversată în politica siriană.

În vârstă de 48 de ani, Asma Al-Assad a fost ținta sancțiunilor occidentale, fiind acuzată că ar fi încercat să mascheze brutalitatea soțului său.

Asma al-Assad Assad ONG-ul „Syria Trust for Development”, care acționează ca o organizație-umbrelă pentru multe dintre operațiunile umanitare din Siria.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

LIVE UPDATE | Războiul din Ucraina, ziua 506. Avertismentul apocaliptic a lui Viktor Orban: „Ucraina în NATO înseamnă Al Treilea Război Mondial”

Redacția

Un vârstnic dependent de jocuri de noroc a șocat o țară întreagă! Și-a RĂPIT propria nepoată și a cerut răscumpărare

Redacția

Lidl a vândut cu 10 lire un produs care valorează de 400 de ori mai mult

Redacția
Încarcă...