RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Sorin Olariu, președintele PMP Pașcani a dat interviu la AUR Iași pentru a candida la Primăria Pașcani!

Președintele PMP Pașcani, Sorin Olariu, nu mai este mulțumit de activitatea politică a partidului din care face parte și nu mai are încredere în filiala pe care o conduce în perspectiva alegerilor locale din acest an. Aceasta pare a fi o concluzie corectă după ce săptămâna trecută Sorin Olariu a participat la sediul AUR Iași la un interviu în vederea desemnării sale drept candidat pentru funcția de primar al Municipiului Pașcani din partea acestei formațiuni politice.

Contactat telefonic săptămâna trecută despre intenția sa de a candida din partea AUR, în contextul în care la nivel național PMP s-a aliat cu USR și Forța Dreptei în Alianța Dreapta Unită și au anunțat candidați comuni la alegerile locale, Sorin Olariu a explicat că nu a mai avut întâlniri cu cei din AUR de mai bine de o lună de zile.

Cât despre interviul pe care acesta la susținut la AUR din postura de președinte al PMP Pașcani, acesta nu a dat niciun detaliu, însă un alt participant la aceste interviuri, avocatul pășcănean Mihai Bălan, membru AUR din anul 2022, a confirmat pentru NewsPascani prezența lui Olariu la interviurile organizate de AUR Iași.

Avocatul Bălan a explicat că nu este corect ca un președinte de la alt partid să vină și să încerce să candideze pentru funcția de primar, în detrimentul unor membri AUR.

  

Despre această situație ciudată știe și președintele PMP Iași, fostul deputat Petru Movilă. Acesta a declarat că este la curent cu interviul dat de Sorin Olariu la AUR, dar că deocamdată nu poate lua nicio măsură, deoarece nu se află în țară.

Sorin Olariu a fost contactat telefonic pe parcursul a două zile în vederea oferirii unei explicații față de ipostaza în care se află: președinte al PMP Pașcani, solicitând candidatura din partea AUR.

Related posts

PMP propune vot prin corespondenţă începând cu prezidenţialele de anul viitor

Redacția

8 septembrie: Conferință de presă PNL Pașcani (VIDEO)

Redacția

Lucian RUSU: Proiectul de ordonanță este un efort comun al tuturor celor din sistemul energetic

Redacția
Încarcă...