RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Solidaritate pentru Ana, tânăra pășcăneanca bolnavă de cancer!

Mobilizare pentru Ana, tânăra mama din Pașcani diagnosticată cu cancer la stomac în stadiul patru. Pe grupurile de facebook  ”S-o ținem în viață pe mama campionilor” și pe ”Donații Pașcani”, oameni cu suflet mare licitează diferite produse pentru a contribui la tratamentul Anei. Tânăra,  în vârstă de 33 de ani, mamă a trei copii pe care îi crește singură, este prinsă într-o vâltoare a luptei pentru supraviețuire. Deși traversăm vremuri greu încercate, există situații, ca în acest caz, în care oamenii au demonstrat că încă mai există bunătate, solidaritate, compasiune și altruism. Mai multe persoane, au pus umărul la strângerea de fonduri pentru ca Ana să se facă bine. Au licitat diverse obiecte sau au donat bani în contul tinerei.  Acum ea se află la o clinică din Turcia, pentru o nouă ședință de chimioterapie, însă se fac mari eforturi pentru a se strânge banii necesari.

Analizele Anei au ieșit rau dar cumva este și normal pentru ca Chimioterapia pe care o face este foarte agresiva. Pentru a evita ca Ana sa ajungă în stadiul de a nu mai putea sta în picioare și pentru a evita transfuzii de sânge se adaugă și 5 injectii care o costa 850 euro. Ana de la zi la zi este mai macina de gânduri și de griji. Și va propun un test de imaginatie.Puneti-va 2 min in locul ei. Ce gândiți? Ce simțiți? Este ca va este teama și sunteți îngroziți? Acum va rog sa va gândiți ca ea chiar este în situația asta și ca crucea ei devine pe zi ce trece tot mai grea iar umerii ei din ce în ce mai slabi. Va rog și eu, va roagă și Ana dar va roagă și copii ei sa o ajutați pe mama lor sa trăiască. Stiu ca puteți sa va rupeți de un leu doi! Și va implor sa o faceți! Pentru cei care nu știu Ana are cancer gastric gradul 4 cu metastaze, stomă pe partea dreapta, ascita, varice gastrita, varice pe esofag și alte diagnostice secundare. Este mama și tata a 3 copii dintre care Bianca 16 ani și Ștefan 15 ani multipli campioni naționali. Mezina are 6 ani și se numește Rebeca. Ei se au pe ei și bunica de 80 de ani care suferă de fibroza chistica la plaman.Viata Anei dar și viata copiilor ei sta în mâinile voastre.

O puteți ajuta donând la unul din conturile de mai jos

Nume titular: Ciobanu Ana-Maria

  

Cont: RO52 BRDE 240S V063 2429 2400

Moneda: RON

Nume titular:Ciobanu Ana Maria

Cont:RO64BRDE240SV57505132400

SWIFT:BRDEROBU

Revolut:0724169552

Sau fizic la una din urnele amplasate in Pascani.

O mai puteți ajuta si cu distribuiri masive.”, este anunțul făcut pe grupul ”S-o ținem în viață pe mama campionilor”.

Ana Maria a fost diagnosticată vara trecută cu cancer la stomac, iar de atunci viața ei s-a transformat într-o continuă luptă, atât pe plan financiar, unde lipsurile și problemele sunt mari, cât și pentru a găsi soluții din punct de vedere medical.

În urma investigațiilor la Clinica din Turcia,  mai are speranță că se va face bine, iar faptul că pășcănenii, și nu numai, au ajutat-o, i-a dat și mai multă putere.

Related posts

Guvernul a stabilit noi beneficii pentru pensionarii care au mai puţin de 900 de lei

Răzvan Grecu

Modificări privind accesul persoanelor asigurate la medicamente şi servicii

Redacția

Tatăl vitreg al copiiilor din Sodomeni, rămași fără mamă, a primit astăzi tutela

Ema Roman
Încarcă...