NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Șoferul care a produs tragedia cu trei morți ieri la Lețcani, are 22 de ani și își luase permisul în urmă cu un an

Șoferul basculantei care a lovit un autobuz și l-a aruncat peste un microbuz, la Lețcani, are 22 de ani și permis entru camioane de un an.

El susține că l-au lăsat frânele și n-a mai putut opri vehiculul de mare tonaj, pentru a acorda prioritate.Un accident cumplit a avut loc marți de dimineață la Lețcani, în Iași, autoritățile activând planul roșu de intervenție. Accidentul s-a produs pe DN 28 (DE 583), la intersecția cu un drum secundar. De pe acest drum ieșea o basculantă de mare tonaj, cu volan pe dreapta, care nu a acordat prioritate unui autobuz și l-a acroșat, aruncându-l peste un microbuz de 8+1.

Înainte de a lovi micobuzul Opel Vivaro, autobuzul s-a învârtit pe șosea!

Șoerul microbuzului a fost strivit efectiv de autobuz și a murit la locul acidentului, iar un pasager de pe locurile din față a fost găsit încarcerat, fiind resuscitat. Alte cinci persoane din microbuz au fost de asemenea rănite și transportate la spital.

  

Șoferul basculantei care a provocat tragedia are 22 de ani și conduce camioane doar de un an. El a povesti la locul accidenului că pur și simplu l-au lăsat frânele pe capul tractor și nu a mai avut cum să oprească.

Șoferul mort sub autocar avea 55 de ani și transporta mai mulți consăteni la muncă, în Iași. Celelalte victime sunt bărbați cu vârstele de 39, 44, 29, 30, și 43 de ani și o femeie de 35 ani, toate fiind transportate la spital, potrivit observatornews.ro

În cursul zilei, doi pasageri din dubiță au murit.

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Milionarii ieşeni trag pe nas la botez: „Regele cocainei“ dă fibrilaţii bogătaşilor

Redacția

Armata recrutează tineri. Unde şi cum vă puteți înscrie la concurs?

Redacția

Comunicat: 100 de ani de concursuri ale pompierilor voluntari din România

Redacția
Încarcă...