NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Şoferiţa care a ucis două fete era sub influenţa alcoolului

Date de ultimă oră ies la iveală în legătură cu şoferiţa care a intrat în plin în două fete şi le-a ucis. Conform surselor presei centrale se pare că femeia era sub influenţa alcoolului.

Vă aducem aminte faptul că şoferiţa a provocat un accident rutier teribil în ziua de sâmbătă, 27 februarie 2021 pe o stradă din București. Aceasta le-a spus anchetatorilor că a încurcat pedalele.

Şoferiţa care a provocat accidentul rutier mortal din București era sub influenţa băuturilor alcoolice

Şoferiţa consumase alcool! Aşa spun unele surse din cadrul Instituţiei de Medicină Legală. Vorbim despre faptul că, iniţial, şoferiţa refuzase să sufle în aparatul alcooltest pe motiv că este în stare de şoc şi nu poate face asta. Totuşi, potrivit unor surse de la Institutul de Medicină Legală, femeia avea o alcoolemie de 0,60.

La Parchet este deschis un dosar de cercetare În Rem, care anchetează fapta. După tragicul accident soldat cu moarte a două fetițe, șoferița în vârstă de 56 de ani care a provocat tragedia le-ar fi spus anchetatorilor că a încurcat frâna cu accelerația. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum vine cu viteză spre un grup, în care se aflau mai mulți copii și adulți.

  

Şoferiţa a fost pusă în libertate după ce a fost anchetată 3 ore

După 3 ore de audieri, oamenii legii au decis să o elibereze pe şoferiţă. Aceştia au afirmat că femeia în vârstă de 56 de ani era în stare de şoc mai ales că, conform unor imagini se pare că oamenii care au asistat la tragedie au început să o bată pe femeie cu o lopată. Imaginile video cu momentul impactului teribil au fost făcute publice de către autorităţi. VIDEO AICI cu momentul în care şoferiţa intră în plin în femeie.

De alfel, cunoscutul Titi Aur a avut o intervenţie legată de subiect spunând că femeia este vinovată şi că va plăti, dar acest lucru (faptul că aar fi încurcat pedalele), scoate la iveală faptul că şcoala de şoferi scot pe bandă rulantă purtători de permis, nicidecum şoferi.

bzi

Advertisements

Related posts

Povestea polițistului sucevean, ținut la izolare de 60 de zile. A făcut 8 teste, cu rezultate contradictorii: pozitiv, incert sau negativ

Redacția

Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator de frica COVID-19. Rudele acestuia fac mărturii cumplite

Redacția

(VIDEO) Drama unui băiețel de 9 ani care și-a așteptat tatăl să-l ia din spital, fără să știe că a murit

Redacția
Încarcă...