RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șofer urmărit de polițiști pentru că nu a oprit la un control de rutină

În perioada 6-8 iulie,  pe raza  judeţului Iaşi s-au desfăşurat o serie de acţiuni pentru asigurarea liniştii şi ordinii publice, precum şi pe linia prevenirii evenimentelor rutiere, ocazie cu care au fost aplicate 45 de sancţiuni la legea 195/2002,  21 de sancţiuni la legea nr. 61/1991 şi 6 sancţiuni la alte acte normative, în valoare totală de aproximativ 10730 lei. 

Conducătorul unui autoturism, A. Ştefan, de 27 ani din Arad în timp ce se deplasa pe DN 2,  în localitatea Cristeşti cu viteza de 85 km/h, a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al poliţiştilor, fiind necesară urmărirea acestuia pentru a opri. S-a dispus reţinerea permisului de conducere, iar cel în cauză a fost sancţionat cu amendă în valoare de 560 lei conform OUG 195/2002.

 

  

Duminică 8 iulie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Paşcani l-au identificat pe M. Neculai,  de 33 ani din comuna Moţca, judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2. Deoarece acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind de  0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 87, alin. 1 din OUG 195/2002.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primarul Pașcaniului interceptat de SRI în dosarul instrumentat de DNA

Redacția

Poliția Pașcani a continuat tradiţia acțiunilor umanitare

Redacția

Acţiune în municipiu. Pășcăneni sancționați contravențional

Redacția
Încarcă...