NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șocant: Primarul din Valea Seacă urma să fie otrăvit. El era ținta consilierilor din opoziție

Detalii uluitoare ies la iveală în cazul agresiunii la care a fost supus Ioan Potolincă, consilierul PP DD din localitatea Valea Seacă. Chiar dacă nu există o plângere depusă la Poliția Pașcani sau cea din Valea Seacă există deja un interes pentru acest caz manifestat de oamenii legii. Surse judiciare susțin că vizat de agresiune ar fi fost chiar primarul comunei, Valeriu Roman.

Acestuia iar fi fost pregătită o băutură spirtoasă în care s-ar fi strecurat și otravă. Edilul local a refuzat să consume din băutura pusă pe masă. El a trimis un consilier PSD să aducă niște vin, din care a băut doar un pahar.

“În țuică a fost pusă otravă. Gândul celor care au organizat întâlnirea a fost să-l termine pe primar. Potolincă a căzut la mijloc, deși atât el cât și alți apropiați ai primarului primiseră amenințări”, ne-a declarat o persoană sub protecția anonimatului.

  

Primarul s-a declarat surprins de cele auzite.”Am acceptat să merg acolo tocmai pentru a le arăta că nu am nimic cu nimeni, în ciuda incidentelor din Consiliul Local. Se pare că puteam muri. E incredibil ce anume se poate întâmpla!”, ne-a declarat primarul Valeriu Roman.

Reamintim faptul că un consilier local  fost victima unei agresiuni în noaptea de 27/28 iulie. Cel acuzat de lovire este consilierul PC, Cristi Ungureanu.       

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Motociclist acroșat în fața sediului BCR Pașcani

Marius Parteni

O mașină în care se aflau patru tineri a intrat sâmbătă noaptea în gardul unei gospodării! Proprietarul l-a imobilizat și predat poliției pe șoferul beat! (Video)

Răzvan Grecu

Bătrân spânzurat de creanga unui copac în satul Hârtoape

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site