NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Soarta barajului de la Lunca este incertă. Factorii politici militează pentru continuarea lucrărilor la lacul de acumulare

Astăzi, 28 octombrie, a avut loc o întâlnire șoc între principalii factori de decizie în problema Barajului de la Luncă. Investiția, sistată din lipsa finanțării, este adusă acum în atenția autorităților și din cauza insolvenței Hidroelectrica, principalul beneficiar al acestui proiect.

În urma discuțiilor de astăzi s-a ajuns la un consens al celor prezenți și anume: investița trebuie continuată măcar pâna la finalizarea lucrărilor de amenajare a lacului de acumulare, urmând ca oportunitatea unei hidrocentrale să fie discutată ulterior.

Astfel, președintele CJ, Cristian Adomniței, deputatul PSD, Necula Rățoi și senatorul PSD, Florin Constantinescu, au adus în discuție implicarea în finanțarea acestor lucrări ministerele Mediului și Agriculturii.

  

La Pașcani a fost și Remus Bogza, reprezentantul administratorului judiciar al Hidroelectica.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Indicatoarele de interzicere a staționării dubelor în parcarea din fața pieții vale, intră în vigoare din 15 aprilie

Marius Parteni

Marius Pintilie împiedicat de către președințele de ședință , să se apere în Consiliul Local! Regulamentul îi dă dreptate liberalului!

Răzvan Grecu

Șefii APA VITAL DESPRE O NOUĂ ZI FĂRĂ APĂ LA Pașcani! Newspascani.com prezintă scuzele fără implicații financiare!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site