NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Soarta barajului de la Lunca este incertă. Factorii politici militează pentru continuarea lucrărilor la lacul de acumulare

Astăzi, 28 octombrie, a avut loc o întâlnire șoc între principalii factori de decizie în problema Barajului de la Luncă. Investiția, sistată din lipsa finanțării, este adusă acum în atenția autorităților și din cauza insolvenței Hidroelectrica, principalul beneficiar al acestui proiect.

În urma discuțiilor de astăzi s-a ajuns la un consens al celor prezenți și anume: investița trebuie continuată măcar pâna la finalizarea lucrărilor de amenajare a lacului de acumulare, urmând ca oportunitatea unei hidrocentrale să fie discutată ulterior.

Astfel, președintele CJ, Cristian Adomniței, deputatul PSD, Necula Rățoi și senatorul PSD, Florin Constantinescu, au adus în discuție implicarea în finanțarea acestor lucrări ministerele Mediului și Agriculturii.

La Pașcani a fost și Remus Bogza, reprezentantul administratorului judiciar al Hidroelectica.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Miercuri, apa va fi sistată în Târgu Frumos

Redacția

Președintele A.N.R.S.C. Bogdan Alexa a participat la Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est

Redacția

Marius Pintilie susține legalitatea proiectului privind finanțarea lucrărilor de reabilitare a subsolurilor de la blocuri! În București, Primăria Sectorului 1 înlocuiește din bani publici, lifturile din blocuri!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site