NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Soarta barajului de la Lunca este incertă. Factorii politici militează pentru continuarea lucrărilor la lacul de acumulare

Astăzi, 28 octombrie, a avut loc o întâlnire șoc între principalii factori de decizie în problema Barajului de la Luncă. Investiția, sistată din lipsa finanțării, este adusă acum în atenția autorităților și din cauza insolvenței Hidroelectrica, principalul beneficiar al acestui proiect.

În urma discuțiilor de astăzi s-a ajuns la un consens al celor prezenți și anume: investița trebuie continuată măcar pâna la finalizarea lucrărilor de amenajare a lacului de acumulare, urmând ca oportunitatea unei hidrocentrale să fie discutată ulterior.

Astfel, președintele CJ, Cristian Adomniței, deputatul PSD, Necula Rățoi și senatorul PSD, Florin Constantinescu, au adus în discuție implicarea în finanțarea acestor lucrări ministerele Mediului și Agriculturii.

Advertisements
  

La Pașcani a fost și Remus Bogza, reprezentantul administratorului judiciar al Hidroelectica.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Lucrările de reabilitare a Grădiniței nr. 2 și a Creșei nr. 1 sunt la un procent de 45%

Răzvan Grecu

Refacerea drumurilor pietruite a început cu suburbia Gâștești

Marius Parteni

Piațeta și fântâna de 5 milioane lei de lângă Primărie, amenajate în baza unor documente vizionare. Dezvălurile Actualitatea Tv l-au pus pe gânduri pe primar

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site