NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Situație ingrată pentru primarul din Mircești. USR Plus în opoziție!

USR Plus, partidul care a dat noul primar al comunei Mircești, se află în opoziție. După ce au votat pentru alegerea viceprimarului de la PSD, Mihai Imbrea, acesta din urmă a trecut acum de partea PNL.

Legislativul local din Mircești este alcătuit din câte 6 consilieri USR Plus și tot atâția de la PNL. Diferența o face singurul consilier din PSD, care a fost ales și viceprimar.

La ședința ordinară de ieri, 19 august, un alt consilier local din partidul primarului a demisionat. Leon Bălteanu, primarul comunei, a spus că alesul demisionar a plecat într-o altă țară, să își câștige existența.

Grupul liberalilor au susținut că alesului demisionar i se pregătește un alt post în Primărie. Multe din proiectele inițiate de administrația locală nu au trecut la vot. Unul dintre acestea este rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli, pentru a fi asigurate salariile pentru luna august.

  

Fostul primar al localității, Petre Antăluț, a susținut în plenul ședinței că este important pentru administrația locală să respecte prevederile bugetare de la momentul la care a fost votat bugetul pentru anul în curs.  

Advertisements

Related posts

Cum ne vom alege primarul

Redacția

Liderul PDL Iași a numit un președinte interimar la PDL Pașcani

Marius Parteni

Cetățenii și primarii din comunele din zona Pașcani invitați să devină clienți ai PSA

Marius Parteni
Încarcă...