NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Situația joburilor din municipiul Pașcani cu o lună înaintea Bursei Locurilor de Muncă (DOC)

Cu o lună de zile înaintea bursei locale a locurilor de muncă de la Pașcani, în evidențele Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă, sunt un total de 103 locuri vacante oferite de 35 de agenți economici.

 

  

Cei interesați pot opta atât pentru joburi ce necesită studii superioare, cât și pentru cele cu studii medii, sau cele care cer experiență. Vorbim despre 10 locuri de muncă pentru cei cu pregătire superioară: inginer CTC, inginer textile, inginer mecanic, inginer auto, inginer metalurg sau designer vestimentar.

Pentru cei cu studii medii sunt un total de 29 locuri de muncă dintre care: agent vânzări, lăcătuș confecții metalice, operator mașini, frezori, strungar universal, tâmplar mecanic.

Mai sunt 74 de locuri de muncă în care angajatorii nu cer studii, ci experiență cum sunt cele de sortator cherestea, instalator, zugrav, electrician, brutar, operator tribazic, confecționer, taximetrist, manipulant sau muncitor necalificat.

Conform purtătorului de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași, Adriana Sîrghie, pe data de 11 aprilie, începând cu ora 9.00 în holul Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu” Pașcani va avea loc Bursa Locurilor de Muncă. 

Vezi lista completă a locurilor de muncă. Click Aici

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Advertisements

Related posts

Tată și fiu au ajuns la spital cu mai multe plăgi prin înjunghiere

Oana Cordoneanu

Pășcănenii consiliați pentru găsirea unui loc de muncă

Oana Cordoneanu

Credincioșii au dus acasă mii de litri de aghiazmă de Bobotează

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site