RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Simona Halep și-a ales un nou antrenor și este nerăbdătoare să înceapă colaborarea: Îi admir munca

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, care a revenit săptămâna aceasta în circuitul profesionist, după reducerea suspendării de către TAS de la patru ani la nouă luni, a declarat că este nerăbdătoare să înceapă colaborarea cu antrenorul spaniol Carlos Martinez.

„Sincer, nu am o idee prea clară despre ce am făcut bine şi ce am greşit (în meciul revenirii, n. red.). Ştiu că am greşit multe mingi pe care în mod normal nu le-aş fie greşit. Însă, sincer, simt că am jucat un tenis bun. În primul rând, am nevoie de un antrenor care să mă îndrume un pic. Îl aştept pe Carlos Martinez să începem. Am fixat o perioadă de încercare. A lucrat cu Svetlana (Kuzneţova), prietena mea şi jucătoarea mea favorită. Îi admir munca şi sper să ne înţelegem foarte bine şi să realizăm rezultate bune”, a declarat Halep pentru WTA Insider, potrivit Agerpres.

„Însă, în primul rând, trebuie să discutăm şi să vadă unde mă aflu, pentru că singură mi-e greu să îmi dau seama de nivel”, a adăugat fostul lider mondial.

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa cu 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

PwC România a acordat asistență financiară și fiscală grupului elen Helleniq Energy Group în achiziția a patru parcuri fotovoltaice în România

Redacția

De ce să investești într-un soft de pontaj și program de salarii în 2021?

Redacția

Haos politic pe tema reducerii cheltuielilor bugetare: Coaliția, nehotărâtă privind măsurile

Redacția
Încarcă...