NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Și-a dat cu sticla în cap, după care a devenit agresiv cu medicii care încercau să-l ajute

Nu de puține ori răbdarea medicilor din Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani este pusă la încercare de fel de fel pacienți.

În cursul gărzii de ieri, în jurul orelor 3 dimineața, doi indivizi necunoscuți au adus la Urgențe un bărbat în vârstă de 35 de ani care prezenta o plagă frontală în zona capului. 
Pacientul, Eusebiu B, se afla în stare de etilism acut, de aceea a devenit foarte recalcitrant, adresându-le injurii medicilor care încercau să-l ajute. Cu toate acestea, personalul medical și-a păstrat cumpătul și a reușit să coase plaga bărbatului, care fusese în prealabil anesteziat local.
Bărbat s-a mai calmat la un moment dat și a povestit medicului de gardă faptul că s-a automutilat, lovindu-se cu o stică de bere în cap. Întrucât nu prezenta semne neurologice, pacientului i s-a dat o rețetă și a fost lăsat la domiciliu.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Gheorghe Flutur, Președintele CJ Suceava, testat și găsit pozitiv cu COVID-19. Acesta se afla în autoizolare și cel mai probabil va ajunge azi în Iași

Redacția

Caz șocant la Spitalul Pașcani: o femeie a fost internată pentru o durere la un picior, dar a fost externată inertă, cu răni deschise, și a murit după două săptămâni!

Redacția

Proiectul spitalului mobil de la Lețcani a fost lansat oficial

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site