RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sfârşit cumplit pentru o familie de români din Bologna. Mama şi cei trei copii au murit, după ce flăcările au cuprins apartamentul de la periferie

Trei copii mici au murit într-un incendiu izbucnit în noaptea de joi spre vineri la Bologna, în nordul Italiei, iar mama minorilor, în vârstă de 32 de ani şi originară din România, a decedat în timp ce era transportată la spital, au informat vineri pompierii.

Femeia şi copiii ei – doi gemeni de un an şi un minor de 6 ani, şi-au pierdut viaţa în incendiul care a izbucnit într-un apartament de la periferia oraşului, în pofida intervenţiei serviciilor medicale de urgenţă, a pompierilor şi a poliţiei.

Deocamdată cauza incendiului nu este cunoscută, deşi primele ipoteze se referă la un posibil scurtcircuit provocat de o sobă electrică, potrivit aceloraşi surse, citate de presa locală.

Apartamentul a fost sigilat cât timp se desfăşoară o expertiză pentru a stabili în detaliu originea incendiului, iar procuratura a deschis o anchetă. “Cu profundă durere transmitem condoleanţe în urma acestei cumplite targedii, care a distrus o tânără familie”, a declarat primarul din Bologna, Matteo Lepore.

  

observator

Related posts

Ambulanță lovită de o mașină, pe E 85. Patru persoane au fost rănite. Au intervenit și pompierii din Pașcani (FOTO)

Redacția

Jefuit de nepot după ce s-a lăudat cu banii pe care îi are

Redacția

A crescut alarmant numarul minorilor infractori

Redacția
Încarcă...