RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Serbare de Crăciun și acțiune caritabilă la Liceul Economic „Nicolae Iorga”

Elevii Liceului Economic „Nicolae Iorga” și-au colindat astăzi profesorii. Sub coordonarea, profesorului de muzică, Gheorghe Arșinel, copiii care fac parte din corul școlii și membrii orchestrei au interpretat colinde, cântece și poezii. Astfel, au marcat venirea sfintelor sărbători de iarnă.

Și pentru că de Crăciun trebuie să fim mai buni, elevii clasei a VI-a împreună cu părinții lor au organizat o acțiune caritabilă cu scopul de a oferi o mică bucurie unor persoane cu o situație financiară precară.

Ei au realizat felicitări și au gătit prăjituri pe care le-au scos la vânzare în cadrul unui târg care s-a desfășurat în incinta școlii. În următoarele zile vor merge la câteva familii din municipiul nostru și le vor dărui banii pe care i-au strâns, dar și produse alimentare.„A fost o surpriză din partea părinților elevilor din clasa a VI-a, care au organizat târg, unde copiii au adus felicitări făcute de ei, prăjituri și toți cei care au vrut să cumpere au lăsat banii într-o cizmuliță și au luat produsul pe care l-a dorit. Acești bani vor ajunge la familii nevoiașe din oraș, alături de produse alimentare adunate de copii”, a declarat Gheorghe Spiridon, directorul unității de învățământ.

  

Related posts

Tabără internațională la Gura Humorului, pentru elevii de la “Sadoveanu”

Ema Roman

S-a dat startul Banchetelor pentru elevii de clasa a XII-a

Răzvan Grecu

Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pașcani are din 2018 un profesor Ambasador Scientix

Ema Roman
Încarcă...