RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Senatul a votat noul Birou Permanent și noii lideri de grup

Senatul a votat, luni, componența Biroului Permanent pentru sesiunea de iarnă. Lista a fost adoptată cu 89 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă”, o „abținere”, în timp ce 17 senatori nu au votat.

Senatul a votat noul Birou Permanent FOTO: Inquam Photos

Senatul a votat noul Birou Permanent FOTO: Inquam Photos

Grupul parlamentar al PSD deține două funcții de vicepreședinte – Robert Cazanciuc și Paul Stănescu, un secretar – Ion Mocioalcă și un chestor – Marius Dunca, potrivit Agerpres.

  

PNL este reprezentat în Biroul Permanent de vicepreședinții Virgil Guran și Sorin Mihai Cîmpeanu, de secretarul Roberta Alma Anastase și chestorul Ciprian Pandea.

Grupul parlamentar USR deține o funcție de secretar – Narcis Mircescu și una de chestor – Sergiu Vlad.

AUR este reprezentat în Biroul Permanent de secretarul Sorin Lavric.

Liderii de grup pentru actuala sesiune sunt: Lucian Romașcanu – PSD, Daniel Fenechiu – PNL, Radu Mihai Mihail – USR, Claudiu Târziu – AUR și Cseke Attila – UDMR.

Camera Deputaților și-a ales noul Birou Permanent

Camera Deputaților și-a ales, luni, vicepreședinții, secretarii și chestorii din Biroul Permanent. Lista a fost adoptată cu 211 de voturi „pentru”, 38 de voturi „împotrivă” și 5 abțineri.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

DigiSport: A câștigat 26 de milioane de dolari din tenis, dar a ajuns “în pragul falimentului”! Cum au fost risipiți banii

Redacția

Palestinienii vor fi „responsabili” de Gaza după încheierea războiului, afirmă ministrul israelian al apărării

Redacția

Plângere la CNCD împotriva lui Marcel Ciolacu: „Nu voi accepta să transforme locuitorii din Moldova în subiect de bancuri”

Redacția
Încarcă...