NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Senatorul Constantinescu susține că a fost țepuit de propria sa firmă

Un senator iesean s-a judecat cu propria firma, dar si cu lichidatorul judiciar care se ocupa de firma aflata in insolventa, pentru o suma importanta de bani. Senatorul PSD de Pascani Florin Constantinescu s-a judecat cu ACK Fluid si cu firma de practicieni in insolventa Management Reorganizare Lichidare pentru ca nu i s-a aprobat sa fie inscris la masa credala a societatii cu suma pe care o solicitase.

Mai exact, Florin Constantinescu solicitase sa fie inscris in tabelul creditorilor cu suma de 86.666 lei, dar lichidatorul a acceptat sa-i inapoieze numai o parte din bani atunci cand vor fi identificate resursele financiare necesare. Senatorul a castigat procesul si prin urmare, atunci cand se vor gasi banii necesari sunt sanse sa i se achite banii.

Alaturi de senator, au mai dat in judecata lichidatorul si au castigat si alte persoane care au creditat ACK Fluid, respectiv Neculai Agavriloaiei care va fi inscris in tabelul creditorilor cu suma de 118.368 lei, Stefan Aristotel Katzighera caruia i s-a acceptat de asemenea o creanta de 86.666 lei, dar si compania Vodafone Romania care va fi inscrisa cu suma de 29.760 lei. ACK Fluid a intrat in insolventa anul trecut, cu datorii totale de 7.568.763,40 lei. Cea mai mare suma este revendicata de Banca Comerciala Româna, care solicita 2.801.418 lei.

  

Statul roman, prin intermediul Directiei Regionale de Finante, are de recuperat 2.391.242 lei. O alta banca care are de recuperat bani este Alpha Bank România SA, care revendica 118.156,64 lei. De asemenea, la momentul intrarii in insolventa, salariatii aveau de recuperat 569.599 lei, Primaria Pascani- 62.130,86 lei.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Măsurile Kaufland pentru protejarea clienților: Dezinfecție în fiecare oră

Redacția

Criza economică se vede în buzunarul angajaților români. Salariul mediu a scăzut doar într-o singură lună cu până la 500 de lei

Redacția

Bucătarii şi îngrijitorii, la mare căutare în Marea Britanie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site