NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Eurotex Impex SRL, Kosarom, Remar, Te-Rox Prod, au primit trofee și diplome în cadrul Galei Mediului de Afaceri

In clasamentul intocmit de Camera de Comert au intrat pe locul I un numar de 381 de firme.In cadrul Galei Mediului de Afaceri organizata de Camera de Comert si Industrie, ieri, la Palas Mall, in Sala Chopin au fost acordate trofee si diplome pentru cele mai tari firme din judet.

Topul Firmelor Iesene, prezentat in cadrul evenimentului ce a ajuns la cea de-a XIX-a editie a inclus firme care in 2011 au avut un profit din exploatare pozitiv, iar cifra de afaceri a fost de mininum 100.000 de lei in cazul microintreprinderilor si cel putin 250.000 de lei in cazul celorlalte entitati. Profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat sunt aspectele care au fost luate, de asemenea, in considerare atunci cand a fost realizat, conform Metodologiei aferente Topurilor de Firme organizate de Camera de Comert si Industrie. Clasificarea a fost realizata pe cele sase domenii existente, respectiv Industrie, Cercetare-Dezvoltare si High-Tech, Agricultura, Pescuit si Piscicultura, Constructii, Servicii, Comert si Turism. Fiecare din aceste domenii a avut mai multi premianti pentru categoriile intreprinderi mici, mijlocii, microintreprinderi, intreprinderi mari si foarte mari. De exemplu, in cazul domeniului Industrie, in Topul Firmelor Iesene s-au remarcat la intreprinderi mari companii precum Eurotex Impex SRL, Kosarom, Tess Conex, Remar, Te-Rox Prod SRL, IG Watteeuw Romania SRL si Iasitex SRL. Cele mai tari firme care au fost premiate la Gala Mediului de Afaceri tot din domeniul industriei, dar la categoria intreprinderi foarte mari au fost Antibiotice SA, Apavital SA, Delphi Diesel Systems Romania SRL si E.ON Moldova Distributie SA. La eveniment au participat atat oficialitati din partea institutiilor publice, a Camerei de Comert si Industrie, cat si oameni de afaceri care detin firmele ce au primit coronita pentru rezultatele obtinute in 2011. Reporterii de la «Ziarul de Iasi» au observat, din Topul Firmelor Iesene ca pe locul 1 s-au aflat nu mai putin de 381 de firme in total, acestea fiind din cele sase domenii de activitate. Evenimentul s-a incheiat cu un Dineu de gala pentru toti cei care au fost prezenti la Palas Mall. Mai jos gasiti fisierele cu toate firmele premiate de Camera de Comert.

Clasamentele firmelor le puteti vedea dand click pe link-urile de mai jos: 

  

Cercetare-Dezvoltare si High-Tech

Advertisements

Industrie

Constructii

Servicii

Comert si Turism

Agricultura, Pescuit si Piscicultura

Advertisements

sursa Ziarul de Iasi

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

ANAF a început să-i verifice pe românii care fac bani pe OnlyFans. Câți influenceri au fost prinși că nu și-au declarat veniturile

Redacția

Unitățile de cazare nu pot condiționa durata șederii turiștilor

Redacția

„M Restaurant” și „M Events” – restaurant și sală de evenimente se deschid mâine (P)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site