NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Semnal de alarmă tras de un consilier local: Marcaje rutiere de mântuială, bani aruncați cu lopata!

Un consilier local acuză firma care se ocupa de trasarea marcajelor rutiere, că nu își face treaba cum trebuie și pe cei din administrația locală că nu urmăresc activitatea acestora. Sorin Olariu (PMP) a remarcat că marcajele nu sunt realizate conform standardelor în vigoare, iar astăzi i-a cerut șefului Serviciului de Gospodărie Comunală și Locativă să meargă împreună cu el pe teren pentru a verifica lucrările.

 

„Astăzi l-am convocat pe domnul Ștefan Popa și l-am rugat să meargă cu mine pe teren ca să-i arăt că marcajele care se fac în această perioadă în oraș, nu sunt conforme cu standardele în vigoare. I-am atras atenția cu privire la consistența vopselii și grosimea marcajului”, a declarat Sorin Olariu.

Cele spuse de consilierul local au fost confirmate şi de Ştefan Popa, care spune că va lua măsuri în acest sens. „Deocamdată am sesizat o problemă legată de microni. Am vorbit cu societatea, i-am zis sa imi aducă exact hârtiele corespunzătoare pentru a vedea dacă se respectă ceea ce scrie în caietul de sarcini. Vom lua o proba şi o vom da la un laborator specializat. Noi am văzut că e problema şi i-am pus să refacă în anumite zone”, a precizat Ștefan Popa.

Legat de consistența vopselii, Popa spune că a fost cumpărată de la o firmă care livrează în toată țara și este de calitate.

Sorin Olariu spune ca a făcut acest demers pentru nu a se ajunge în aceeași situație în care s-a ajuns în luna noiembrie, când au fost trasate marcajele. Mai exact, el crede că acea lucrare avea garanţie un an de zile, însă în câteva luni vopseaua s-a şters. Totodată are îndoieli şi asupra contractului pe care Primăria l-a încheiat cu firma respectivă, iar în următoarele zile va solicita nişte documente pentru a lămuri problema.

Menţionăm faptul că în mai puţin de un an de zile, administraţia locală a cheltuit aproximativ 170.000 lei pentru refacerea marcajelor rutiere.

 

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Primarul Pantazi supărat că presa filmează la audiențe:„Ca cetățean nu sunt de acord să asistați la aceste discuții”! Voia să-i spună lui Costăchescu o variantă de rezolvare, dar a tăcut „că mâine au subiect de presă săptămâni de zile”!

Răzvan Grecu

Continuă interimatul la Evidența Populației. Candidații înscriși nu au obținut punctaj de trecere

Marius Parteni

Guvernul a făcut marele anunț! Totul despre autostrada Iași-Tg. Mureș

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site