NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marius Pintilie:”Nu alungăm comercianții din piețe, vrem organizarea activității. Nu vă imaginați ce am găsit!”

Comercinții din cele două piețe din Pașcani nu sunt alungați, a spus astăzi primarul municipiului, atunci când a fost întrebat despre măsurile luate în cele două piețe. Pintilie aduce în atenția publică recomandările cu privire la modul de expunere a mărfurilor și cele de distanțare, dispuse prin Ordonanțe de Urgență.

În piața din deal, comercianții de pe strada Eugen Stamate au fost mutați în spațiile amenajate pe platoul piețeii. În zona vale, comercianților care vindeau pe trotuar, le-a fost recomandat să își concentreze activitatea în chioșcuri.

“Nu alungăm comercianții din piețe, vrem organizarea activității. Nu vă imaginați ce am găsit. Parte din ei nu au contracte. Căutăm cele mai bune soluții, astfel încât clientul și comerciantul să fie mulțumiți”, a spus Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.   

O serie de măsuri luate deja în cele două piețe de actuala administrație, impuse și de Poliția Municipiului prin controalele realizate, au deranjat o parte din comercianți.

Advertisements

Related posts

Culmea prostiei la Pașcani: Consiliul Local a dat în judecată ARSACIS pentru a emite un act adițional, iar la o lună de zile dezbate forma dorită de asociație! Vom pierde procesul de 1,5 milioane de lei!

Răzvan Grecu

Guvernul pregătește noi măsuri anti-COVID. Unde vor fi obligatorii măștile și în aer liber. Programul teraselor ar putea fi limitat

Redacția

Subprefectul Iașiului a demisionat. Constantin-Adrian Blănaru a preluat funcția

Redacția
Încarcă...