NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șeful ocolului Silvic din Pașcani, evaluat astăzi la Piatra Neamț


Astazi, sefii ocoalelor silvice din Iasi participa la o evaluare care are loc anual, de data aceasta concursul desfasurandu-se la Piatra Neamt. Fiecare echipa va prezenta in fata unei comisii o lucrare, in care este prezentat un plan managerial pentru fiecare subunitate pe care o reprezinta.

“Este vorba despre o evaluare care are loc in fiecare an, in toata tara. La Piatra Neamt vor fi prezenti sefi ai ocoalelor silvice din judetele Iasi, Neamt, Vrancea, Bacau si Suceava. Din Iasi, vor participa sefii tuturor celor opt ocoale silvice din judet”, a declarat Corneliu Parascan, director al Directiei Silvice Iasi.

In respectiva lucrare se va prezenta ceea ce s-a realizat in anul 2014 si planul pe care ocoalele silvice il au pentru desfasurarea activitatii in anul 2015. Evaluarea sefilor de la silvic are loc in doua etape si se va realiza o fixare pe posturi pentru cei care vor obtine media 8 la evaluarea initiala. La concursul desfasurat la Piatra Neamt, vor participa reprezentanti ai tuturor ocoalelor silvice din Iasi, respectiv Ocolul Silvic Ciurea, Dobrovat, Iasi, Harlau, Pascani, Podu Iloaiei, Padureni si Ocolul Silvic Raducaneni.

Advertisements
  

sursa www.bzi.ro

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Trei răniți în urma unui accident rutier pe E85 la intrarea în Moțca

Marius Parteni

Problemele pășcănenilor la audiențe: ajutor pentru montarea de centrale termice, cereri pentru locuințe sociale

Oana Cordoneanu

ApaVital i-a păcălit pe șefii Primăriei că vor sediul PSA și terenul aferent, pe o perioadă limitată de timp

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site