RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proprietari de garaje, ridicate fără forme legale, somați să elibereze o stradă!

Notificări privind eliberarea unor căi de acces, de pe o stradă din Pașcani! Administrația locală a somat astăzi proprietarii unor garaje, pentru a elibera calea de acces ocupată.

Vorbim de trei garaje de pe strada “Zimbrului”, ce au fost ridicate pe un drum public. Pe uşile respectivelor locaţii au fost plasate astăzi informări, cu privire la termenul de demolare.

“Prin prezenta vă aducem la cunoștință că ocupați fără a deține un drept real pntru suprafața de teren, proprietatea Municipiului Pașcani, de pe strada Zimbrului, teren pe care ați amenajat un garaj. Prin urmare vă notificăm ca în termen de 15 zile, să aduceți la starea inițială terenul”, se arată în notificarea către proprietari, remisă de Primăria Pașcani.

Sunt trei proprietari de imobile ce au fost somați, care trebuie să își demoleze construcțiile, după cum au decis autoritățile.

  

Related posts

Prest Serv Apa continuă să nu aibă Consiliu de Administrație, deși aleșii locali au desemnat trei persoane să ocupe aceste funcții încă din 17 decembrie 2018!

Răzvan Grecu

Pașcani: Ședință ordinară de Consiliul Local, cu 18 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi

Iulia Huțanu

Zece străzi modernizate la Moţca.Nu şi drumul principal

Redacția
Încarcă...