NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șefii Primăriei Pașcani, plătiți cu mii de lei din bugetul public, fără reacție în cazul epidemiei de la Liceul ”Nicolae Iorga”

Nici o reacție din partea Primăriei Pașcani cu privire la situația de la Liceul Economic ”Nicolae Iorga”, acolo unde inspectorii DSP Iași au depistat un focar de scarlatină. Asta în condițiile în care la nivelul administrației locale există un cabinet de Medicină Școlară.

Primarul Dumitru Pantazi, viceprimarul Gabriela Nedelcu și administratorul public Gică Zanet, oameni plătiți cu mii de lei din bugetul public nu au avut nici o reacție publică în acest caz. Deși mulți părinți au semnalat pe unde au putut situația de la Liceul ”Nicolae Iorga”, aceștia tac și așteaptă după cum putem înțelege verdictul inspectorilor.

Advertisements

Marian Șerbescu, prefectul Județului Iași, a venit ieri la Pașcani pentru a discuta despre subiectele relatate în mass media cu șefii instituției publice. Ce concluzii au fost trase și măsurile dispuse nu sunt cunoscute.

Așteptăm reacția oficială a autorităților locale și măsurile ce se impun în acest caz în care ar fi trebuit activat comandamentul pentru situații de urgență și dispuse măsuri clare, odată cu rezultatele anchetei inspectorilor DSP Iași.    

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Primar fără cuvânt: Apa rece a fost sistată de ApaVital la 3 blocuri în Pașcani! Bobotează fără apă!

Răzvan Grecu

Reparațiile scărilor mari ar urma să fie făcute anul viitor

Răzvan Grecu

Tariful unei călătorii pe autobuzele R.A.G.C.L crește la trei lei

Marius Parteni
Încarcă...