RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință de Consiliu Local cu 12 puncte pe ordinea de zi. Vezi când vrea primarul să facă referendumul pentru ApaVital!

Consiliul Local  al municipiului Paşcani, este convocat în şedinţă ordinară pe data de  28 noiembrie, ora 10.00, în sala de şedinţe a Primăriei. Vor fi discutate 12 proiecte de hotărâre, dintre care mai multe sunt de o importanță foarte mare pentru comunitate.

De exemplu, situația ApaVital care a creat foarte multe nemulțumiri în rândul cetățenilor din Pașcani ar putea fi lămurită. Asta deoarece pe ordinea de zi se află proiectele inițiate de societatea civilă prin care, dacă vor fi adoptate, municipiul va ieși din ARSACIS și va renunța la serviciile ApaVItal.

Tot pe ordinea de zi se află și propunerea primarului Dumitru Pantazi de a se organiza un referendum prin care cetățenii să fie chestionați dacă mai vor ca ApaVital să continuie la Pașcani. Data fixată de primar este 18 ianuarie.

  

Consilierii locali vor discuta și problemele tinerilor din blocurile ANL care doresc să-și cumpere locuință, sau a celor care au solicitat în baza legii un loc de casă. 

Proiect de HOTARARE privind inchirierea directa a spatiilor situate in imobilul din strada Stefan cel Mare nr. 7, proprietate publica a municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea actelor aditionale la contractele de inchiriere nr. 9448/17.01.2013 si nr. 9455/17.05.2013 pentru unitatile de locuit situate in municipiul Pascani, str. Stefan cel Mare, blocul F3 aflate in proprietatea privata a statului si in administrarea Consiliului Local al Municipiului Pascani – inititator PANTAZI DUMITRU (Dezbatare)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea finantarii nerambursabile de la bugetul local al municipiului Pascani a proiectelor finantate pentru sustinerea unor activitati nonprofit de interes local, pe anul 2014- domeniul culte – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatare)

Proiect de HOTARARE privind insusirea in proprietatea publica a Municipiului Pascani a investitiei “Reabilitare statie de tratare a apelor uzate si a retelei de canalizare in Municipiul Pascani” – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind organizarea unui referendum local pentru consultarea cetatenilor municipiului Pascani referitor la continuarea delegarii serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare catre S.C. APAVITAL S.A. Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli si a Listei de investitii ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani pentru anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatare)

Proiect de HOTARARE privind scutirea la plata accesoriilor datorate bugetului local de persoana fizica Controloru Gabriela Nina – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea retragerii Unitatii Administrativ –Teritoriale Municipiul Pascani din cadrul Asociatiei de dezvoltare intercomunitara de utilitati publice pentrul serviciul de alimentare cu apa si canalizare A.R.S.A.C.I.S.(Asociatia Regionala a Serviciilor de Apa-Canal Iasi) – initiatori MOTATU ION si POPA DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind denuntarea unilaterala a Contractului de delegare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare catre S.C. APAVITAL S.A., aprobat prin Hotararea Consiliului Local al Municipiului Pascani nr.72/31.05.2014 – initiatori MOTATU ION si POPA DUMITRU (Dezbatare)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Municipiului Pascani pentru 2014– initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind retragerea dreptului de folosinta asupra unor loturi de teren atribuite in baza Hotararii Consiliului Local nr. 185/23.12.2009 si Hotararii Consiliului Local nr. 5/27.01.2012, pentru construirea de locuinte proprietate personala pentru tineri, in conditiile Legii nr. 15 din 2003, pe terenuri situate in strada Morilor din municipiul Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatare) 

 

 

Related posts

Miroslava, prima comună din Romania care va avea mall

Redacția

Acțiuni de informare a producătorilor din comunele Ceplenița și Cotnari

Redacția

Primăria Valea Seacă are un buldoexcavator, achiziționat prin Grupul de Acțiune Locală Siret-Moldova

Marius Parteni
Încarcă...