NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt diversNațional

Secrete ce te vor ajuta să câștigi la păcănele

Este destul de complicat să îți pui abilitățile la lucru și să încerci să învingi o mașinărie sau un joc programate să urmeze un anume algoritm și să respecte legile matematicii. Schimbările pe care le aduci modului tău de joc nu trebuie să schimbe jocul, dar să afecteze deciziile pe care tu le iei. Astfel, deciziile luate de tine în relație cu jocul vor crește sau scade șansele de câștig. Astăzi îți oferim câteva sfaturi care te vor ajuta să câștigi mai mult la sloturi

Tristul adevăr despre RTP

Așa cum spuneam și în introducere, este practic imposibil să schimbi modul în care funcționează păcănelele, așa cum nici ruleta online nu poate fi schimbată sau jocul de Blackjack. Ceea ce aduce defapt diferența este modul în care tu te joci. Dacă vei juca mai bine, mai sigur și mai corect, vei obține șanse. Este adevărat că RTP-ul(Rata de returnare) a câștigurilor este cel mai puternic principiu matematic acordat păcănelelor. Ele funcționează după acest principiu și oferă câștiguri în baza lui.

Dacă un joc de păcănele este programat cu un RTP mic, nu ai ce să faci pentru a mări acea rată. Acum că știi această informație, o poți folosi în avantajul tău. În primul rând poți calcula cam câți bani este posibil să pierzi într-o sesiune de joc și astfel poți să calculezi un buget care să te ajute să nu investești mai mulți bani decât îți permiți. Nu uita că niciun procent de RTP nu este mai 100%, deci există ă șansă să pierzi la orice slot vei încerca.

Un alt aspect important este documentarea în ceea ce privește acest RTP. În timp ce unele jocuri de slot sunt programate cu un RTP de 94%, altele pot ajunge chiar la 99%. Dacă te documentezi suficient de bine, vei alege jocurile care au șanse mai mari de a oferi câștiguri, implicit vei crește și șansele tale.

Advertisements
  

Bonusurile mari la Casino Mobil

Păcănelele nu sunt altceva decât jocuri de noroc unde singurul aliat pe care îl are jucătorul este propriul noroc. Atunci când mergi la luptă împotriva norocului, vei avea nevoie de bugete destul de mari pentru că este posibil ca acea sesiune de joc să nu fie tocmai atât de norocoasă. Una dintre cele mai bune modalități pentru a obține cât mai mulți bani este din bonusurile oferite de cazinouri mobile.

Foarte multe cazinouri online care pot fi accesate de pe mobil au campanii speciale care oferă bonusuri mai mari pentru a încuraja jucătorii să se alăture pe platforma mobilă. Dacă într-o partidă obișnuită, cu un pariu fix ți-ai fi permis să te joci pentru 2 ore, un bonus care dublează depozitul te va ajuta să te joci pentru 4 ore.

Un bonus de 200%, îți va mai adăuga 2 ore și vei avea sesiuni de 6 ore, iar cifrele cresc exponențial cu cât bonusul oferit este mai mare. Nu uita că deocamdată, bonusurile oferite pe cazinourile mobile sunt printre cele mai mari.

Strategie pentru păcănele cu Jackpot

Aici intervin secretele pe care unii jucători consideră că le știu și strategiile de lungă durată folosite de alții. În primul rând, trebuie să te asiguri că slotul pe care îl joci are un astfel de jackpot. Fie el progresiv sau fix. Informează-te și joacă numai sloturi care au jackpoturi active.

Dacă ai identificat care sunt titlurile păcănelelor pe care îți dorești să le joci pentru jackpot, iar lista conține prea multe, mai poți face o selecție în funcție de cât de mare este jackpotul. 10 milioane de lei, 1 milion, 500.000, 100.000. Alege-l pe cel mai mare și începe să rulezi tamburii. majoritatea jackpoturilor mari sunt acordate la maxim atunci când li pariul este maxim, lucru care nu este posibil pentru toți jucătorii.

Aici poți aplica o strategie pe termen lung unde va trebui să menții un pariu fix și să încerci să prelungești cât de mult posibil partida. Astfel, vei porni funcții, câștiguri și poate chiar un jackpot cu șanse mai mari.

Cel mai bun sistem de păcănele pe care îl găsești

Acum că ai câteva secrete în mânecă ce pot fi aplicate imediat, nu mai trebuie să asculți de sfaturile unor oameni care încearcă să îți vândă ponturi false sau cărți de specialitate cu strategii care dau roade. Acele strategii nu există. Depinde de tine cât de mult alegi să îți crești șansele și cât de disciplinat ești.

Sistemul de care vorbim este destul de simplu dacă este aplicat corect. Profită de cât mai multe bonusuri, fii mereu pe fază pentru a le revendica și caută mereu sloturi care îți dau voie să plasezi pariuri mici, dar oferă unde sunt oferite jackpoturi mari. Încearcă să iei cât mai multe rotiri, să joci jocul pentru cât mai mult timp, deoarece rata de câștig pe termen lung este în favoarea ta.

Advertisements

Concluzie

Comportamentul jucătorului este un aspect foarte important pentru deznodământul sesiunii de pariere. Disciplina și puterea de a accepta o pierdere s-au dovedit a fi cele mai importante aspecte care fac diferența dintre un parior câștigător și unul pierzător. Câștigurile mari și susținute se întâmplă pe termen lung, lucru pe care nu trebuie să îl uiți niciodată.

Informează-te întotdeauna înainte de a începe o sesiune la un slot nou, setează limite în caz că începi să pierzi bani și nu uita mereu să te bucuri de experiența de cazino.

Advertisements
Advertisements

Related posts

SURSE PNL a votat pentru începerea negocierilor cu PSD, în vederea formării unui nou Guvern de coaliție

Redacția

Ciucă, despre posibila amânare a plăţii ratelor populației la bănci: Am discutat şi cu guvernatorul Băncii Naţionale, este în analiză

Redacția

Ce spune Ludovic Orban despre data numirii noului ministru al Finanţelor. Noua variantă, încă neagreată în partid

Redacția
Încarcă...