RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Se dă startul activităților de la Clubul Copiilor din oraș. Iată când este deschiderea oficială

Școala a început de două săptămâni, copiii și-au reluat programul obișnuit, motiv pentru care peste doar câteva zile vor începe și activitățile de la Clubul Copiilor.

Sâmbăta aceasta, de la orele 10.00, copiii dar și părinții acestora sunt așteptați să participe la deschiderea oficială a activităților de la toate cele 10 cercuri din Pașcani.

“Sâmbătă, la ora 10.00, pe data de trei octombrie va fi deschiderea festivă a anului școlar pentru Clubul Copiilor din Pașcani. Este și o invitație pentru toți părinții și copii care sau înscris sau încă nu la activitățile Clubului Copiilor. Activitatea va consta într-un program artistic, prezentarea cercurilor, după care fiecare profesor va prelua copiii în sală și vor stabili un program pe care îl vom urma”, a declarat Gabriel Ciopraga, managerul Clubului Copiilor din Pașcani.

  

Clubul copiilor este deschis de luni până duminică iar toți cei înscriși la unul sau mai multe cercuri pot veni la cursuri, în funcție de programul stabilit cu profesorul.

Și anul acesta, oferta este generoasă, în sensul în care vorbim de 10 cercuri pentru Pașcani, artistice și tehnice, două în Ruginoasa și încă trei în Hălăucești. De menționat este faptul că până la acest moment la Pașcani sunt înscriși 1545 copii, la filiala Ruginoasa 225, în timp ce la Hălăucești sunt 290 de înscrieri.

“Pentru partea artistică sunt deja recunoscute aceste cercuri, în muzica ușoară vocal instrumentală, populară. La pictură cercul este aproape plin de înscrieri. De asemenea și coregrafia este la fel de solicitată”, a mai adăugat acesta.

 

Așadar, lista de înscrieri este încă deschisă, sunteți invitați să participați la evenimentul de deschidere, acolo unde veți afla, împreună cu copiii, informații despre fiecare cerc în parte, pentru ca mai apoi să faceți alegerea potrivită. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ieșenii de aur ai Olimpiadei Internationale de Geografie, felicitați de Inspectoratul Școlar Iași (Video)

Redacția

Noul an școlar schimbă regulile în căminele pentru elevi din Pașcani

Oana Cordoneanu

Număr record de înscrieri la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Redacția
Încarcă...