NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se anunta cea mai FRIGUROASA IARNA din ultimii 100 de ani! Meteorologii sunt cuprinsi de frisoane numai cand se uita peste statistici!

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 – 2017 va fi cea maifriguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii au explicat faptul ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra continentului european, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza.

 

 

  

Meteorologul german Dominik Jung avertizeaza ca aceasta iarna va fi neobisnit de rece, precizand ca are „frisoane” doar cand se uita peste hartile si modelele stabilite de catre Serviciul National de Meteorologie. Potrivit lui Jung, cele mai scazute temperaturi vor fi inregistrate in lunile ianuarie si februarie. Nici luna martie nu va fi una calda, insa, temperaturile vor creste abia din aprilie. Previziunile specialistului german sunt sustinute si de meteorologul Joe Bastardi de la serviciul AccuWeather si de Elena Volosiouk, specialistul Centrului Meteorologic Phobos. Volosiouk mai adauga faptul ca scaderea activitatii solare va contribui la scaderea temperaturilor in perioada care urmeaza.

Sursa: bzi.ro

Advertisements

Related posts

Ungaria înăsprește regulile de trecere a frontierei de la 1 septembrie

Redacția

Arbuşti mutaţi din scuarurile de pe strada Moldovei! Motivul: blocau vizibilitatea şoferilor la trecerile de pietoni

Ema Roman

Selecție de candidați pentru CA de la Eco Salubritate și RAGCL, demnă de misiunile agenților secreți

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site