RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Școala din Vânători își va primi elevii, într-o locație nouă. Instituția va beneficia de un teren multifuncțional

Elevii care urmează cursurile Școlii Gimnaziale din Vânători, vor începe noul an, într-o construcție complet reabilitată. Mai mult, unitatea de învățământ va dispune de un teren de sport multifuncțional.

Cei peste 150 de elevi ai școlii din Vânători vor avea un început de an școlar, mult mai plăcut. Ei vor păși în construcție reabilitată din temelii, cu săli de clasă moderne dotate cu mobilier nou, grupuri sanitare și centrală termică proprie.

“Lucrările de consolidare, modernizare și dotare a școlii sunt aproape de finalizare. Suntem bucuroși că vom începe noul an școlar în condiții mult mai bune și vom putea respecta toate măsurile impuse de această situație de pandemie”, a subliniat Constantin Lupu, primarul comunei Vânători.

Clădirea școlii din Vânători a fost refăcută aproape din temelii, acoperișul înlocuit, a fost anvelopată termic și modernizată în interior.

  

În curtea instituției de învățământ a fost amenajat un teren multifuncțional, împrejmuit și dotat cu nocturnă.

“Acest teren multifuncțional va fi la dispoziția școlii, pentru orele de educație fizică sau alte activități. De asemenea, tinerii din comuna noastră îl vor putea utiliza după orele de curs”, a mai spus primarul localității.

Valorea investiției la cele două obiective depășește 2 milioane de lei. Comuna Vânători este pe lista localităților cu investiții importante în ceea ce privește modernizarea și dotarea unităților de învățământ.     

Related posts

Ploile torenţiale au făcut prăpăd în comuna Cristeşti

Ema Roman

Platformă pentru depozitarea deșeurilor inerte, în comuna Tătăruși

Marius Parteni

Canalizare și stație de epurare în comuna Ruginoasa

Redacția
Încarcă...