NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Caravana filmului românesc ajunge și în acest an la Pașcani

„Caravana filmului românesc ” va ajunge și în acest an la Pașcani, cu îndrăgite filme  românești, pentru a aduce zâmbetul pe chipul copiilor, dar și pentru a trezi nostalgia părinților și a bunicilor.

Timp de trei zile, în perioada 11 -13 septembrie 2020, spectatorii sunt așteptați la proiecțiile în aer liber ce vor avea loc în Piaţa din faţa Primăriei Municipiului Paşcani. Dacă condițiile meteorologice nu vor fi favorabile, evenimentul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară.

La ultimele ediții care au avut loc în Pașcani, evenimentul a avut un mare succes.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local, care va avea loc luni, 31 august, se află un proiect de hotărâre care va fi supus dezbaterii aleșilor, pentru încheierea acordului de parteneriat între Primăria Pașcani și Asociația CineCultura București, privind asigurarea desfășurării acestui eveniment cultural, fiind vorba de cheltuieli în valoare de 7.000 lei.

Conform proiectului de hotărâre, administrația locală va stabili împreună cu partenerul, filmele ce urmează a fi proiectate și se vor lua toate măsurile necesare pentru prevenirea contaminării cu COVID-19.

Scopul „Caravanei filmului românesc – Capodopere ale cinematografiei naționale”, este acela de a promova filmul românesc din toate timpurile, aducând un omagiu cinematografiei naționale și cineaștilor români.

Evenimentul cultural a ajuns anul acesta la a VIII-a ediție.

Click aici pentru a vedea care este portofoliul de filme din cadrul ”Caravanei filmului românesc”-2020.

Advertisements

Related posts

Petrecere de Valentine’s Day cu Los Anonimos, la Restaurant UNO din Pașcani

Oana Cordoneanu

Agapia, o formă prescurtată a religiei ortodoxe

Redacția

Vremea se schimbă radical! Anunţul meteorologilor

Redacția
Încarcă...