NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Schimbari importante la RCS&RDS de la 1 ianuarie 2013

Schimbarea ofertei RCS&RDS vine dupa conflictul dintre furnizorul de servicii de cablu TV din Romania si grupul Discovery.

 

Compania RCS&RDS va avea in oferta, incepand de anul viitor, doar doua tipuri de abonamente, unul de cablu analogic, la un pret de 25/ lei pe luna, si un altul de cablu digital, care va costa 29 de lei/ luna.

  

In pachetul analogic, numarul de programe TV si pretul nu sunt modificate fata de cel la care au acces clientii companiei in prezent.

De la 1 ianuarie 2013, pachetul Extra Digital, care in prezent are 87 de programe, va fi inlocuit de un alt pachet Digital, care va avea 100 de programe. „Pachetul Digital poate fi completat cu optiunea Adult, in valoare lunara de 1 leu, optiune care contine canale pentru adulti. Compania ofera primul echipament SD pentru receptie digitala in custodie”, se arata intr-un comunicat transmis de RCS&RDS.

Clientii RCS&RDS care au in prezent pachetul Baza Digital, la un tarif de 25 de lei pe luna, nu vor fi obligati sa treaca de la 1 ianuarie la noul pachet cu 4 lei mai scump, ci isi vor pastra oferta curenta.

De cealalta parte, clientii care au in prezent pachetul Extra Digital vor trece la pachetul nou din luna decembrie, pentru care vor plati un tarif mai mic cu 2 lei, de 30 de lei pe luna.

Schimbarea ofertei RCS&RDS vine dupa conflictul dintre furnizorul de servicii de cablu TV din Romania si grupul Discovery

sursa gandul.info

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}


Advertisements

Related posts

Emiratele Arabe Unite donează echipament medical României

Redacția

VIDEO: Autospecială a Jandarmeriei aflată în misiune, implicată într-un accident rutier. Doi jandarmi au fost transportați la spital

Redacția

Veste bună pentru bugetari: Vor avea un weekend prelungit la începutul lunii mai

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site