RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Scandalul alegerii noului preşedinte se mută în USR PLUS

Spre deosebire de PNL, unde, în ultimele săptămâni de campanie internă, au fost atacuri inclusiv în spaţiul public, Dan Barna şi Dacian Cioloş au încercat să ţină scandalul în interiorul partidului. Scânteia disputei a fost caracterizarea lui Cioloş drept „om al sistemului” de către Barna. „Să spunem că a fost un ping-pong. Cu o zi înainte, colegul meu a folosit nişte comparaţii în ceea ce mă priveşte cu liderii total dezavuaţi ai celorlalte partide istorice. Trebuia să existe un răspuns cel puţin echilibrat. E firesc într-o campanie să existe astfel de poziţii”, a comentat Dan Barna la Digi 24.

Nici Dacian Cioloş nu s-a lăsat mai prejos. Tot pe un grup intern, liderul grupului de eurodeputaţi Renew a subliniat că nu înţelege cum a acceptat Barna ca el, Dacian Cioloş, „om al sistemului”, să îl numească secretar de stat în 2016 sau ministru pe Cristian Ghinea şi consilier de stat pe Cătălin Drulă. Cioloş a avut şi mai multe critici referitoare la procesul de votare, în condiţiile în care sunt nereguli cu o parte dintre adresele de e-mail folosite de membrii de partid pentru a vota.

Dan Barna s-a dezlănţuit într-o scrisoare internă trimisă de fostul vicepremier tot pe un grup al partidului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Maşinile minuscule asemănătoare modei anilor 1960 par să redevină populare

Redacția

Gabriela Firea, despre posibilul plagiat al lui Ciucă: Mă bucur că mi-am îngheţat doctoratul înainte de a intra în politică

Redacția

Afganii se vor confrunta cu „iadul pe pământ”, odată cu venirea iernii / ”Următoarele șase luni vor fi catastrofale”

Redacția
Încarcă...