NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Scandal imens!Fiica ministrului Educației, Valentin Popa, implicată: „Baftă fraierilor, știm ce pică la BAC”

 

 

 

  

Teo, fiica cea mare a ministrului Educatiei, Valentin Popa, este in centrul unui scandal urias.Tanara, apare facand gesturi obscene intr-o imagine postata pe retelele de socializare de unul dintre colegii sai, poza insotita de mesajul –  „Bafta, fraierilor, stim ce pica”.

 

Contactat de Antena 3, ministrul Educatiei s-a aratat revoltat si a sustinut ca orice insinuari pe acest subiect sunt minciuni.

Evenimentul a inflamat si mai mult spiritele, dupa ce, mai multe site-uri de informatie sustin ca pe reteaua de socializare Reddit, in grupul de discutii RoBac, cineva a facut public subiectul III de la limba si literatura romana, atat pentru profilul uman cat si pentru cel real, in aceasta dimineata, in jurul orei 3.

Se spune ca informatia a fost stearsa la scurt dupa publicare, la indemnul altor utilizatori Reddit, pentru a nu deveni prea cunoscuta, urmand ca subiectele sa fie schimbate. 

Pe acelasi grup, in momentul de fata, continua comentariile utilizatorilor care multumesc pentru pont.

Nu garantam veridicitatea capturii de ecran de mai jos, existand posibilitatea ca si aceasta, dar si postarea in care apare fiica ministrului Popa sa fie doar uneltele unei campanii de denigrare.

 

sursa www.bzi.ro

 

Advertisements

Related posts

Ziua Națională sărbătorită la Colegiul Tehnic C.F. „Unirea”

Redacția

Mărțișoare pentru mame la Casa de Cultură „ Mihail Sadoveanu” Paşcani (VIDEO)

Redacția

Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, la ceas de sărbătoare – 36 de ani de la înființare

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site