NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Șase atleți din Pașcani la finalele Campionatului Național, din 5-7 aprilie

 

Șase sportivi de la Clubul Municipal vor participa în perioada 5-7 aprilie la finalele Campionatului Național de Atletism în sală, pentru copii. Competiția se va disputa la București.

  

Cei șase participanți sunt: Andrada Ciopraga, Iustina Berbece, Aurora Coșerariu, Tudor Pintilie, Sebastian Grigoraș și Ioan Grigoraș.

Sportivii pășcăneni au reușit performanțe foarte bune la ultima întrecere sportivă, ce a avut loc weekend-ul trecut, la Bacău.

Podiumul la categoria fete (născute până în anul 2004 inclusiv), proba combinată 50 metri viteză și săritura în lungimea, a fost ocupat de trei sportive din Pașcani. Este vorba despre Andrada Ciopraga – locul I, Iustina Berbece – locul II și Aurora Coșerariu locul – III. Surprinzătoare a fost clasarea micuței Iustina Berbece, elevă în clasa 0, la școala Iordachi Cantacuzino.    

Grigoraș Ioana s-a clasat pe locul I la aruncarea greutății de 1kg, cu o aruncare de 8,20 m.

Sebastian Grigoraș, a obținut locul I pe podium la aruncarea greutății de 2kg, cu o execuție de 7,31 m.

Tudor Pintilie este eroul secției de atletism. El a obținut locul I la proba de 200 m plat, locul III la săritura în lungime cu elan și aceiași poziție la proba de 60 m plat.

La întrecerea din weekend, CSM a mai fost reprezentat de Ionela Rotaru (50m și 600m), Bianca Bălașa (50m și 200m), Paul Murariu și Alex Randel la biatlon și Iasmina Raicu. Această din urmă sportivă s-a accidentat la săritura în lungime, iar, în funcție de cum va decurge recuperarea ei, se va decide dacă va face sau nu deplasarea la București.  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

CFR Cluj, umilită istoric de Steaua Roșie Belgrad în preliminariile Europa League. Șumudică: E rușinos ce s-a întâmplat, n-avem scuză

Redacția

Turneul “Eugen Axinia” de la Ruginoasa: Iată câștigătorii!

Marius Parteni

Competiție pe gheață la patinoarul din Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site